Detta är ett blogginlägg

Julclinic
För dig som vill komma på en julclinic så har vi satt ett datum den 28/12 i södra Åreda, Växjö. Jag visar först lite på en av hästarna. Fokus på hjälper. Du kan komma som publik, sen fikar vi tillsammans och sen är det individuell dressyrträning. Vill du vara med som publik eller träna, hör av dig snarast till mig, senast anmälan torsdag den 21/12. 
Publik kostnad 50kr, inkl fika.

Vi blir kvaaar!!
Japp, så blir det! Efter många turer om vart flyttlasset ska gå så har vi nu kommit till att det stannar där det är. Vi har försökt på så många ställen men det har alltid varit något som har felat. Så det blir lite makeover på gården här hemma. Vi har skrivit på kontrakt för ridhus, vi väntar bara på bygglovet också. Stall har vi lämnat in ritningar till och kollar på detaljer för bästa tänkbara utförande. Så det ska bli lite av varje här. Vi kommer uppdatera efter hand hur verksamheten kommer bedrivas. Men det kommer bli några inackorderingar, kurser, lektioner, samt även för dig som vill hyra ridhuset själv med ett anläggningskort. Det blir ett 20x60 ridhus med luftintag för bra luft och miljö och mycket utsikt. Det blir bra speglar och bevattning. Det kommer finnas uteboxar/gästboxar för dig som kommer och tränar så du kan sadla i lugn och ro i en box. Mera info kommer! 

Horseunity AB önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!!
Tack ALLA för detta året, jag är tacksam för er alla och ni är underbara kunder! Stor kram till er, va rädda om er därute. <3