Detta är ett blogginlägg

Märks att det börjar bli ljusare ute redan nu och det är verkligen skönt att vi går mot ljuset igen. Imorse var det ett speciellt ljus på himlen, händer mycket universellt vad jag förstår. Många är trötta och givetvis även på grund av både det gråa vädret och att vi i vinterns tider inte bör göra så mycket utan mer lära av naturen och gå ner i varv, vila våra njurar och livsenergin i dem inför våren och allt som drar igång då. En liten sol på himlen hade varit trevligt dock, så man inte bara behöver trycka i sig D-vitamin på burk,  lite minusgrader som minskar geggan och varför inte några cm snö som lyser upp lite till.  
Till dig som vill ha ridkurs i kombination med Yoga, kraniosakral behandling eller matlagning med nyttigt urval, hör av dig till mig så anordnar vi detta.
Här kommer massor av upp piggande till dig, för nu börjar det efterfrågas om kurser igen så här kommer ett urval.



Dressyrkurs 
Välj mellan     7-10 mars eller 21-22 mars
Vi tränar dressyr för fulla muggar. 2 pass på lördagen och 1 på söndagen. Vi startar kl 9.00 med teori. Du kan ha din häst i rasthage eller på box. 
Passen läggs upp helt indivduellt, så det kräver inga förkunskaper. Ekologisk hemlagad lunch serveras under lördagen, samt fika. Behöver du sova över finns möjlighet. Söndagen startar vi också kl 9.00
Anmälningsavgift på 200kr.
Resterande (1200) betalas på plats under kursen med swish.
Total kostnad: 1400kr
Plats: Långaskog 12, 34393 Älmhult
Begränsat antal platser. 
Välkommen med din anmälan i formuläret nedan eller via telefon 0705477967


Kom ihåg att anmäla dig till Lymfmassage kursen 1/3! Snart går sista anmälningsadgen ut. Läs mer här Vi behöver också fler hästar som vi ska utföra massagen på, så om du är intresserad av att få din kuse masserad gratis, hör av dig! Den måste givetvis köras hit då. 


Uteritt 2 maj
Då samlas vi i Långaskog 12 för att gemensamt rida eller köra en lång tur i vår underbara natur. Körande ekipage är också välkomna men observera-smala vagnar! då vi ibland går på stigar. Vi rider/kör mot de vackra virvlande forsarna och tar en paus med grillning. Räkna med ca 4 timmar med pausen inräknad, lite beroende på vilket tempo vi håller. Vad är väl härligare än att rida/köra ett stort gäng tillsammans. Du ansvarar själv för att din häst är i kondition såklart. Anmäl dig i formuläret nedan eller till 0705477967
Kostnad 100kr. Swish på plats.
Välkommen!