Detta är ett blogginlägg

40-års fest!
Nu välkomnar vi dig till min 40-års fest den 8 augusti 2020. Vi firar med pompa och ståt, man fyller ju bara 40 en gång...
Vänner, familj, släkt, kunder, ovänner, grannar, ja alla är välkomna att höra av sig för att komma. Som alla vet så hindrar Corona oss från att vara alldeles för många, så vi måste såklart begränsa antalet gäster. Därav är det viktigt att inte bara dyka upp utan att anmäla sig. Vi har bokat vår bygdegård i Pjätteryd, även kallad Brogård. Där ses vi klockan 18.00. Här på bygdegården har vi gott om utrymme utan att vara oroliga för smittspridningen.
Du bjuds på välkomstdrink, tilltugg, middag, kaffe och efterätt. Du tar själv med dig alkoholhaltiga drycker till mat m.m.
Klädkod-Sommarklädsel, dvs klä dig somrigt och i det som du trivs bäst i.
Jag förväntar mig inga presenter. Vi firar för att det är roligt och vi välkomnar dig för att vi tycker om dig. Men om du känner att du vill lägga någonting, så ber vi dig tacksamt att strunta i blommor och paket! Däremot kan du skänka valfri slant till investering av gäst stuga till vår anläggning, så kan du själv få använding av det när du besöker oss på tex kurs eller annat. Du ger på swish 123-3145497, skriv TYDLIGT att det gäller "gåva till gäst stuga".
Varmt välkommen att anmäla dig!!