Sommarkurser!
Varmt välkommen igen på sommarkurser 2021.
Redan efterfrågan så jag ska försöka sätta upp lite datum redan nu.
Det blir yogahelg, vanlig dressyrkurs, hälsohelg. Sitskurs en-dagars.
Du kan boka dig på flera kurser. Du kan också vara reserv om någon är fullbokad.
Självklart kan du komma även utan att boka en hel kurs. Jag kommer att vara på hemmaplan hela juni och juli detta året. Så passa på att boka dina lektioner redan nu. Jag åker ut på akuta ärenden och till dig som inte kan förflytta dig av olika anledningar.


5 juni Sitskurs Fullbokad 
Start kl 9.00
Vi fokuserar på din sits och din kommunikation genom sitsen till hästen. Hur kan vi bli ett med hästen och hur kan signalerna bli så minimala som möjligt? Kan man bli ett med hästen? Ja självklart kan man det. Det kan gå av en tanke, en spegling av en rörelse, om vi förstår hur hästen rör sig, hur vi rör oss, hur vi påvekar varandra. Läs mer i länken.
Se länken till sidan för sitskurs här
Kostnad: 1100kr.
Du betalar med swish senast den 6 juni. Bindande anmälan.19-20 juni Yogakurs med ridning Fullbokad
Start kl 9.00
Vi börjar lördagen med att sträcka ut kroppen i en härlig yoga och mjukar upp oss inför dressyrpassen under dagen. Du tränar två pass under lördagen och ett pass under söndagen. Yoga är på morgonen även på söndagen. På lördagen bjuds du på lättare lunch, fika och middag på kvällen. På söndagen intar vi en frukost innan dagen sätts igång. Du bor på gården över natten antingen i gäststugan eller inne i huset. Medtag egna lakan. Kudde och täcke finns. Hästen har egen hage att vila i. Medtag foder och utrustning till din häst, även vattenhink, täcke, insektsluva osv. Har du liggunderlag så ta med det till yogan. 
Kostnad: 2100kr
Du betalar med swish senast den 13/6. Bindande anmälan.


3-4 juli Dressyrkurs
Start kl 9.00
Vi börjar dagen med ett dressyrpass uppsuttet eller från marken. Därefter tar vi en lättare lunch med lite teori. Fika finns under dagen. På eftermiddagen så fortsätter vi med ytterligare ett pass med hästen och på kvällen intar vi tillsammans en middag. Du övernattar på gården antingen i en gäststuga eller inne i huset. Medtag egna lakan. Täcke och kudde finns. Hästen har tillgång till egen hage. Medtag foder och utrustning till din häst, även vattenhink, täcke, insektsluva osv. 
Söndagen startar med en frukost för att sen igen ta ett sista pass med hästen.
Kostnad: 1900kr
Du betalar med swish senast den 27/6, bindande anmälan.


10-11 juli Dressyr och Hälso helg med häst
Start kl 9.00
Detta är en kombinerad dressyrträningshelg med inspiration för vår hälsa, så hälsosam mat är i fokus. Du tränar två pass på lördagen och ett på söndagen. Under lördagen ingår lunch, fika och middag och på söndagen avnjuter du en frukost innan sista passet. Vi kommer under dagen prata lite om kost, tips och råd. Du bor på gården antingen i gäststugan eller inne i huset. Medtag egna lakan. Täcke och kudde finns. Din häst vilar i egen hage. Medtag foder och utrustning till hästen, såsom täcke, insektsluva, vattenhink osv. 
Matsedel (under uppdatering)

Lunch
Middag Sötpotatisgratäng med grönsaksbiffar och rättika. (Vegetariskt, mjölkfri)
Fika Vegansk lime paj med basilikasirap
Frukost Hembakat bröd, ägg, smoothie, kaffe/the
Kostnad 1995kr
Betalas med swish senast 4 juli. Bindande anmälan.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!!
 

Islandshästen Askja och Camilla
Islandshästen Askja och Camilla