Håranalys

Man kan inte utbilda sig till allt själv men man kan samarbeta med andra duktiga människor, så jag kan gladeligen berätta att jag har inlett ett  samarbete med en fantastisk kvinna som heter Christina Linder som jobbar med håranalyser. Christina har mång-årig erfarenhet med håranalyserna bland annat och har en bakgrund som narkos sjuksköterska och är utbildad till naturläkare enligt Svenska Naturläkarförbundet. 
Vi har så många faktorer idag som påverkar både oss och våra hästar, som gör att det som var enkelt förr att behandla, är inte det idag. Det kräver mer i vissa fall. Christina jobbar med  LIFE bioresonans systemet, som är ett databaserat elektromedicinskt system, där man avläser cellernas frekvenser. Systemet mäter och registrerar obalanser som kan vara ett tidigt tecken på sjukdom, även innan symtom visar sig. Systemet mäter också förekomst av miljögifter, tungmetaller, mikroorganismer och nivåer av olika näringsämnen. Så att vi ännu mer detaljerat kan gå in och behandla specifika problem och få igång den självläkande processen. Med hjälp av tex mineraler, fodertillskott, homeopati, akupunktur, hovvård, foder osv. 
Finns många olika system som avläser håranalyser men det är inte många som slår LIFE bioresonans systemet, som är väldigt bred i sin mätning. LIFEn är EU godkänd som medicinsk utrustning i Tyskland. LIFE är efterträdare till tidigare Scion. 
Inom veterinärmedicin i Sverige är denna typ av analys inte vedertagen. Håranalys och balansering ersätter inte veterinärmedicin. Är din häst sjuk så skall veterinär kontaktas.


Vill du göra en håranalys på din häst?
Hör av dig till mig för mer info. Antingen i formuläret nedan eller via telefon 0705477967.
Kostnad 2500kr