Verm-X

Finns doser för en häst eller flera hästar. Beroende på hur högt tryck av parasiter du har i hagarna, så bör du ge minst 3 gånger per år. Samt även se till att sköta hagarna med utmockning osv. Bra om du tar träckprov också för att se hur just din häst mår invärtes. Det är inget exakt måttstock med träckprov men du kan få ett litet hum om det är väldigt mycket eller väldigt lite parasiter.
Jag tar mest hem i pulverform då jag inte gillar tillsats av socker tex som den pelleterade formen är i. Men har du önskemål om pellets eller flytande så hör av dig. 

Vad är Verm-x?
Verm-X sortimentet för Häst är en sammansättning av örter med aktiva beståndsdelar vilket har använts i årtusenden för att upprätthålla en god hygien i mage och tarm.
Verm-X kan hjälpa till att skapa en basisk miljö i mage och tarm vilket kan leda till mindre påfrestningar på det intestinala systemet av parasiter. Verm-X kan bidra till att återställa och bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage och tarm. Verm-X är väldigt skonsamt mot magen. Med regelbunden utfodring av Verm-X kan man upprätthålla en god tarmhygien året runt. Våra hästar utsätts ofta för yttre påfrestningar, vilket är svårt att förhindra och då är Verm-X ett bra alternativ då det hjälper kroppen att få ett bättre immunförsvar och har hästen ett bra immunförsvar så är den mer motståndskraftig mot patogener, parasiter och mikroorganismer.
Det är inte ett godkänt naturläkemedel.


Innehåll
Verm-X pulver för Häst:
Allium sativum (vitlök), cinnamomum zeylanicum (kanel), mentha piperita (pepparmint), thymus vulgaris (timjan), galium aperine (snärjmåra), inula helenium (ålandsrot), ulmus fulva (rödalmsbark), picrasma excelsa (kvassia), foeniculum vulgare (fänkål), urtica dioica (brännässla).

Kostnad
80 gr (en dos) 281:- inkl moms
320 gr (fyra doser)  916:- inkl moms
Du kan beställa storpack, hör av dig för prisinfo.
Det finns Verm-X för alla djurslag, hör av dig vad du behöver ha.