2012 > 07

Gå gärna in på länken och kolla vad fina referenser jag  fått av mina kunder. Tack än en gång för era värmande ord.  Klicka här!

Läs hela inlägget »

Nu är jag stolt sponsor till Emma Persson med sina två vackra araber Argentina och Al Mahab. Dem har satt siktet mot landslaget i distans och de kommer säkert att lyckas också. Det krävs en hel del för att bygga upp en häst inför dessa prövningar. Det är ett helhetstänkande som behövs och med Emmas fina hanteringssätt, kunnighet, långsiktiga uppbyggnad och förberedning med bland annat behandlingar av mig, ja allt detta krävs för att hålla hästar i elitform, så tror jag de kommer sopa banan med de andra. Emma, från mig.. Ett stort lycka till! Vi ses snart igen innan tävling.

Läs hela inlägget »

Välkommen som fotfolk den 1 augusti på nästa clinic i Växjö.

 

Kostnad heldag 200kr och halvdag 100kr.

Jag rekommenderar att vara med hela dagen för att få se när ryttarna jobbar både från marken och uppsuttet och se vilka framsteg dem gör varje gång.

Mer info vid anmälan.

Läs hela inlägget »

Setano är en ursnäll 10-årig halvblod/fullblods valack som ska vara hos mig ett tag för behandling och träning. Han har fått ett par behandlingar som han har svarat på fantastiskt bra och jag har redan kunnat börja jobba igång honom från marken med löslongering och arbete vid handen med sidförande rörelser. Ni kommer säkert att få följa Setano på vägen i hans framgång hos mig. På bilden går han tillsammans med en av mina hästar och myser i det goda gräset.

Läs hela inlägget »

Lite nytt för hemsidan igen. Jag har nu fasta dagar i Växjö varje vecka så att du alltid vet när du kan sätta upp dig för antingen träning, konsultation eller behandling. Det är onsdagar hela dagen och kvällen, samt lördagar på förmiddagen och tidig eftermiddag. Du kan boka dig här via hemsidan under flikarna träning eller behandling. Skriva mail eller ringa 0705477967. Givetvis kan jag boka andra dagar i veckan också vid behov.

 

Du kan också boka de populära heldags clinicen (1 dag) eller helg clinicen (2dagar)som är väldigt trevligt. Deltagare som varit med tycker mycket om upplägget. Varje dag ser ut så här. Alla tränar ett pass på fm, därefter lunch och ett pass utan häst. Eftermiddagen tränar alla också ett pass var. Du bestämmer själv om du vill rida eller jobba från marken. Max 3 deltagare med häst per clinic.  Kostnad 700kr/person och per dag. Fotfolk är välkomna att titta antingen halvdag 100kr eller heldag 200kr.

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Arkiv