2012 > 12

Gott Nytt År allesammans!

Vad passar väl bättre än att börja året med ett fint erbjudande?

Den 9 januari kommer jag och en kurskamrat till mig att behandla så kallat, 4-händigt med hästarna. Det är samma behandling som utförs med kinesisk akupunktur och kranial sakral terapi samt infrarött ljus, det som är skillnad är att vi är två terapeuter som jobbar med hästen och resultatet blir dubbelt så snabbt. Till samma pris som jag brukar ha dvs 700kr. Så passa på att få 2 behandlingar på en och samma gång.

Välkommen att boka tid!

Läs hela inlägget »

Tjohoooo vilken fin julklapp jag fick, här ska det ompa ompas på visningar och alla elever ska kunna höra mig oavsett väder. För imorgon susar jag iväg och hämtar headset för mig och elever samt högtalare till publiken. Tiddelipom och tjolahopp! God fortsättning från Horseunity!

Läs hela inlägget »

Nu är jag återförsäljare till AME-produkter.

Mineralerna Biopromin och fodertillskotten är det jag i första hand kommer att ta hem. Så hör av dig till mig innan så jag vet hur mycket jag ska beställa. Du slipper frakten och ska du ändå ha behandling eller träna så får du det hemkört!  

Gå in på länken här och läs gärna vad som finns att tillgå, samt priser. Jag kommer att göra en beställning i januari. Så det är bra om jag vet hur många som behöver då.

 

Jag skulle aldrig börja sälja ett foder om jag inte trodde på det. Jag har provat många olika mineraler och det är rysligt stor skillnad på vad som finns i säcken. Biopromin är helt sammansatt av örter och det är uppbyggt för att främja hela hästen, invärtes som utvärtes, och inte bara företagets plånbok, som  många foderleverantörer idag gör. Tillverkare använder många gånger sämre råvaror som kunden inte har en aning om och som i slutänden missgynnar hästen. Så fyller man ut med onödiga produkter för att det ska  smaka gott. Precis som med socker eller E621, smakförstärkaren i vår egna mat! Man lurar hjärnan, men inte kroppen. 

 

Mineralerna Biopromins positiva effekter är:

– Aktiverar syreupptaget

– Bryter ned mjölksyran

– Starkare skelett - leder - muskler - senor

– Bättre hovkvalitet

– Stimulerar matsmältningen

– Mindre fodergallor

– Snabbare återhämtning

– Finare hårrem

_Förbättrar hormonbalansen.

 

Välkommen med din beställning!

 

Läs hela inlägget »

Till er alla, ett julkort från mig!

Så God Jul & Gott Nytt År! Gå gärna in på hemsidan och titta på fler bilder i galleriet, blev några jättefina i det frostiga vädret. Kolla länken här 

Läs hela inlägget »

Julklappstips!

Här kommer några tips vad du kan önska dig eller ge bort i julklapp.

Presentkort på till exempel...

 

♥En behandling för dig själv eller till din partner, mamma, pappa, syskon osv. Jag ger elevbehandlingar för endast 300kr nu inför mina studier till terapeut på människa också, så nu är det inte bara hästarna som kan ha det gött.

 

♥Ska hästen få vintervila? Passa på att ge den en rundsmörjande behandling inför nästa säsong och den kommer vara i fin form när du sätter dig på ryggen igen.

 

♥Boka flera träningar under vårterminen redan nu och tjäna på det.

Lilla paketet

Boka 5 träningar för 1450kr

 

Mellan paketet

Boka 8 träningar för 2200kr.

 

Stora paketet

Boka 10 träningar för 2700kr.

Paketen måste bokas och betalas för att vara giltigt. Det är terminsbaserat och måste utnyttjas samma termin som det bokas. Bokningarna gäller mellan 1/1-13 tom 1/6-13.

 

GOD JUL från Horseunity!

 

Läs hela inlägget »

Välkommen på visning den 3 januari kl. 18.00 i ridhuset i Skir. OBS! Anmälan måste ske innan, begränsat antal platser. Jag visar med en häst hur det kan se ut när jag jobbar från marken och du kommer få information under och efter träningen. Efteråt kan du också ställa frågor eller boka tid. Det handlar inte om show, men du kan få en inblick i min filosofi och mitt träningssätt. Visningen är för alla, nya som gamla elever. Gamla elever kan få en aha upplevelse och nya kunder kan bli sugna för egen träning. Ta gärna med en hästkompis!

Kostnad 100kr/person. Betalas kontant på plats.

Läs hela inlägget »

Arkiv