2013 > 01

Nytt datum för teorikurs är den 21 april, observera att jag har ändrat datum.

Vill du beställa middag så skriv det i anmälan. Skriv också om du är allergisk mot något.

Kursinnehåll

Jag kommer att berätta runt min filosofi i arbetet från marken och du kommer få flera bra tips för att själv kunna utöva det med din häst. Vi kommer att gå igenom hur du tillsammans med din häst kan bli mer närvarande och medveten i er träning. Vad energi är och hur du använder den med hästen. Samt hur du använder ditt kroppspråk. Det är flertalet olika övningar under dagen som kommer att hjälpa dig i rätt riktning. Oavsett vad eller hur du tränar annars så kommer du ha nytta av kunskapen du får med dig. Läs mer och anmäl dig här. Välkommen!

Läs hela inlägget »

Efter en extremt hektisk vecka, ska jag idag ta det lite lugnare och bara mysa med mina egna hästar. Ut på en lång härlig tur allihopa och fräsa loss i snön, det ska bli skönt.

Nu har jag fått hem första laddningen Biopromin och har redan börjat portionera ut till dem som beställt. Nu har jag också ett litet förråd hemma för den som inte beställt. Så bara hör av dig om du vill prova mineralerna.

Första grundkursen som hölls i söndags flöt på väldigt bra, med godaste hemlagade mat ifrån min eminenta mor (som jag nog får anlita på alla mina kurser framöver) och med  trevliga kursdeltagare, nya som gamla elever. Som alltid granskar jag mig själv i mitt utförande för att göra en ännu bättre kurs nästa gång. Eftersom det var första kursen just i detta ämnet och man inte vet exakt hur saker kommer att flyta eller bli under dagen så hade jag ett lägre pris. Så nästa kurskostnad blir något högre. Nytt datum är den 24 mars, välkommen att boka/läsa mer här.

Jag har även fått flertalet förfrågningar om ny visning och jag kommer att sätta upp ett nytt datum, jag väntar bara på att vädret ska bli lite bättre. Så att jag antingen kan köra till något ridhus runt växjö eller att kunna ha det hemma i paddocken.

 

Läs hela inlägget »

Kan det bli bättre???

 

Kommer du inte framåt i din utveckling med hästen? Står ni och stampar på samma ställe hela tiden? Går det dåligt på tävlingar? På heldagskursen den 20 januari, (läs mer och boka här) får du flertalet övningar, massor med information och tips hur du och din häst ska bli ett sammansvetsat par som kan nå nya höjder.  Mental träning, medvetenhet, närvaro, kroppspråk är bara några av kursdagens ledord. Kursen är utan häst. Inget krav på förkunskaper. 

Välkommen till en dag i personlig utveckling!

Läs hela inlägget »

Summering från visningen igår i Växjö.

Min baktanke var att påvisa att det går att få tillbaka många hästar i träning igen om man kanske börjar titta med lite andra ögon på vad du egentligen har för häst. Jag hade med mig min äldsta häst, som jag själv under många år har letat mig fram till en väg, som passar just för den hästen. Han är en fantastisk häst som jag är väldigt tacksam över att jag har, för det är han som varit min ledstjärna fram till den jag är idag.

Igår var han lite stressad över den nya situationen med musik och  att han hörde min röst överallt, eftersom det var första gången jag använde mitt nya trådlösa kommunikations system. Så han visade sig inte från sin bästa sida. Men vi gjorde det bästa av situationen och jag tror han gav publiken insikt i många saker ändå. Lite bilder från dagen kommer att läggas i bildgalleriet.

Läs hela inlägget »

Arkiv