2020 > 06

På grund av en sjuk häst så finns det en plats kvar till helgens kurs med kraniosakral behandling och dressyr. Hör av dig snarast om du vill ha platsen. Välkommen att höra av dig i formuläret eller via 0705477967. Gå in och läs mer här

Läs hela inlägget »

Ändrat upplägg på en av sommarkurserna!
Då min PIXIO kamera (robotkamera) inte ville fungera och åkte till Frankrike så omorganiserar jag kursen den 18-19 juli.
Jag kör en ren dressyrkurs med teori. Läs mer om innehållet HÄR.

Läs hela inlägget »

40-års fest!
Nu välkomnar vi dig till min 40-års fest den 8 augusti 2020. Vi firar med pompa och ståt, man fyller ju bara 40 en gång...
Vänner, familj, släkt, kunder, ovänner, grannar, ja alla är välkomna att höra av sig för att komma. Som alla vet så hindrar Corona oss från att vara alldeles för många, så vi måste såklart begränsa antalet gäster. Därav är det viktigt att inte bara dyka upp utan att anmäla sig. Vi har bokat vår bygdegård i Pjätteryd, även kallad Brogård. Där ses vi klockan 18.00. Här på bygdegården har vi gott om utrymme utan att vara oroliga för smittspridningen.
Du bjuds på välkomstdrink, tilltugg, middag, kaffe och efterätt. Du tar själv med dig alkoholhaltiga drycker till mat m.m.
Klädkod-Sommarklädsel, dvs klä dig somrigt och i det som du trivs bäst i.
Jag förväntar mig inga presenter. Vi firar för att det är roligt och vi välkomnar dig för att vi tycker om dig. Men om du känner att du vill lägga någonting, så ber vi dig tacksamt att strunta i blommor och paket! Däremot kan du skänka valfri slant till investering av gäst stuga till vår anläggning, så kan du själv få använding av det när du besöker oss på tex kurs eller annat. Du ger på swish 123-3145497, skriv TYDLIGT att det gäller "gåva till gäst stuga".
Varmt välkommen att anmäla dig!!

Läs hela inlägget »

Hoppas du njuter i fulla drag av den underbara sommaren! Snart är midsommar här och många börjar sina semestrar och välförtjänt ledighet. Vissa har ofrivillig ledighet men jag hoppas du utnyttjar den väl och rår om din kropp lite extra. Snart går världen tillbaka till det normala.

Obs! I juli håller jag mig mer på hemmaplan och håller kurser, träningar och behandlingar. Så passa på att boka kurserna innan det är fullt. Vid akutfall åker jag ut som vanligt. Vanliga lektioner och behandlingar är lättare att boka. Jag har ingen semester inbokad utan jobbar hela sommaren så bara hör av dig när det passar. 

Tänk på att många hästar inte tål att gå och frossa på beten. Fång, EMS, kolik hästar trillar dit i rasande fart nu. Se för all del till att träna dem, framförallt du som tänker framåt och vill göra utvecklingskurvan uppåt, den höjs inte jättemycket på ett bete... Lång vila är inte heller den optimala lösningen för en häst, det är mycket viktigare att vila dem oftare men kortare tid som tex en vecka. Då tappar dem heller inte muskler och flås utan bara fräschar till kroppen. Det är ofta människans lathet som släpper hästarna fritt hela sommaren, för att själv få ledigt. Det är nu den viktigaste tidpunkten på hela året är, att både rida/träna/aktivera och ge tillsyn. Med tanke på alla insekter och skador som också brukar bli. 

Hoppas vi ses i sommar och varmt välkommen att boka in dig. Har du andra önskemål än dem som föreslagits, hör av dig så försöker vi lösa det mesta.

Läs hela inlägget »

Arkiv