2021 > 01

GOTT NYTT 2021!!!
Hoppas din jul och nyår varit skön och rofylld. Jag har njutit av några röda lediga dagar på hemmaplan, även om man alltid är ute hos inackorderingshästarna och släpper ut och in och mockar och byter täcken och allt som ska pysslas med dem.
Men nu ligger vi redan i planering för nya kurser både under våren och sommaren. Vi gör allt för att anpassa oss efter pandemin och då vi är utomhus är det ändå ganska enkelt till en viss del. Har planer för hälsosam mat inspirationskurser, kanske i kombo med ridning. Klurar lite på en bra lösning med matlagning ute... vi har våra ideér men vi har endel bollar i luften med lite olika projekt så allt tar sin lilla tid. Men tills allt är färdigt så får du nu i uppgift att lämna in förslag till mig vad du vill ha mer info om när det kommer till hälsa och mat. Detta har ju uppstått ur att vi gör en hel del håranalyser på både fyrfota och tvåbenta skapelser. När man ska börja läka sig själv så behöver man ibland en liten push framåt för att göra en omställning i kost som är en viktig del i vår läkning. Här är din chans. Så hör av dig i formuläret nedan med dina härliga förslag, så ska jag försöka sätta ihop något bra. 
Till sommaren kommer det givetvis bli yoga/dressyrkurs igen med René min fantastiska yogalärare, kraniosakralbehandling/dressyrkurs m.m.

Nu när det är kallt och mörkt och vissa har dåligt med energi själva, så varför inte boka en kraniosakral behandling till dig och din häst. Passa på och unna dig själv lite. Varför inte göra en håranalys också som en hälsokontroll, kolla upp statusen i hela kroppen eller om du redan har problem som du behöver komma tillrätta med. Ju tidigare man hjälper sin kropp desto lättare är det att göra någonting åt det. Det går att hjälpa kroppen med det mesta. Vi har många nöjda kunder som fått livet tillbaka med härlig energi igen. Givetvis är det upp till var och en hur mycket man vill förändra till det bättre. Men du ska veta att det finns massor att göra. Hör av dig för mer info!

Önskar dig en härlig dag och hoppas vi hörs snart!

Läs hela inlägget »

Arkiv