loading...

Dreams come true..
Fantastiska fotograf Maria Lindberg, fotade mig och Zorro på Mellbystrand i september 2018. Vi åkte så tidigt vi bara orkade för att få ett bra ljus. Det blåste friskt och det var sannerligen inte enkelt att få till något framför kameran. Mestadels var håret över hela ansiktet eller Zorros man intrasslad i tyglarna eller klänningens långa släp höll på att dra av mig från hästen. För att inte tala om att inte riskera att Zorro skulle trassla in benen i släpet. Men några fick vi till! Älskade häst vad fin du är!!! Det är en fantastisk känsla att rida på stranden och att dessutom rida barbacka med bara skinnet mot hästen kropp, med en svindlande klänning flygandes omkring och utan hjälm... (nä..rekommenderas inte och jag rider aldrig utan annars men det hade inte blivit lika bra bilder med hjälm..) DEN KÄNSLAN är obeskrivlig!!
Vi var inte helt ensamma på stranden heller, folk gick förbi och till och med ropade vad fina vi var. Man får ju som svensk inte säga det men vi kände oss fina. Jag kan väl inte säga vad Zorro kände mer än att han hatar vatten och försöker mest ha koll på att han inte blir blöt om tassen, men jag kände mig som en egyptisk prinsessa hihi.. ja, förutom när Zorro skulle busa i galoppen, på de bilderna kände jag mig som Ronja Rövardotter ;P haha... nej dem publicerar jag inte här.. 
Ja det var jätteroligt hela grejen och tillsammans med härliga Maria så kunde det bara bli bra. Tack Maria än en gång för dessa magiska bilder på oss. Det gör vi om ;)