Detta är ett blogginlägg

Bilden är tagen på insidan av ett ben på en häst. Hästen har varit kraftigt nedsatt funktionellt en längre tid och den har lätt för att få nån sorts kvalster, men har aldrig fått mer än lite skorvig hud och klåda av det tidigare och den behandling som getts då har hjälpt. Behandlingen har då varit tvättning med något preparat och avmaskning. Nu har den kliat sig så det har gått hål på flera ställen och det har vätskat sig ganska mycket, vilket syns på den lockiga pälsen. Så här blev det på bara nån dag. Inte ovanligt att vissa saker som ligger lite latenta, blommar upp när dem blir nedsatta eller av någon anledning får sämre immunförsvar. Jag vill dock påpeka att det INTE handlar om någon vanvård! Hästen är nu under behandling hos mig. Behandlas med kinesisk akupunktur, Kranial Sakral terapi och en naturlig special salva, och aloe vera bland annat.