Om Camilla
 
Min vision är att sprida mer och bättre kunskap bland hästfolket. Att förstå varför en häst bör hålla upp sig själv på ett visst sätt för att hålla för träning, förstå vilka förutsättningar man bör ge den för att vara frisk och sund på insidan och på utsidan. Helt enkelt hur vi får hästar som håller länge!!

Jag som driver företaget Horse Unity AB, heter Camilla Forsberg och jag är 42 år. Har mång årig erferenhet av hästar, behandling och träning. Har testat flertalet olika träningsmetoder och tränare. Jag har gjort alla fel man tänkas kan men jag har också lärt mig att våga vidga vyerna och göra om och göra bättre. Ingen är ofelbar men frågan är hur man bemöter olika problem. Ju mer jag lär mig om hästar, människor, naturen och universum, desto mer respektfull blir jag inför varje individ. Genom hästarna så har jag även blivit behandlingsterapeut. Det var framförallt min första häst Hapello som tog mig till vad jag är idag. Han var vägvisaren och jag kunde bara lyssna på vad han visade. Jag testade allt möjligt från början och det jag insåg efter hand var att det handlade om en helhet, inte bara en sak behöver klaffa, inte bara hovar, inte bara sadel, inte bara muskler osv. Det är ALLT. Ni är två som ska dansa tillsammans som en enhet. Det är där kommer jag in och hjälper dig!
Jag hjälper dig oberoende vad ditt mål är. Du kan vara hobbyryttare eller tävlingsmänniska, det spelar ingen roll. För mig är alla lika. Det viktigaste är vad du vill ha ut av din häst och hur långt du vill komma, med hästen i fokus.  
Nu tränar jag för Craig Stevens, enligt den gamla klassiska franska ridkonsten. Det är jag otroligt glad över. Att få träffa innerliga, fina människor och som dessutom vet vad dem pratar om när det handlar om hästen och träning, som har gjort att jag och Zorro och Dollar utvecklats enormt. 


Utbildningar
Kinesisk häst akupunktur
Kranio sakral terapi
Irisdiagnostik
Infrarött ljus
Lymfmassage
Kinesiotaping grund upp till advanced och master.
Bindvävs behandling enligt Fascialines, Myokinetic fascia (Rikke Schults mfl)
Biomekanik grund+avancerad
Djurhomeopat
Hovkurs med Mia Guldhov
Hovverkning enligt sanhcp (för eget bruk)
Djurkommunikation grund
Dissektionskurs av häst
Ridledarutbilning
Undersköterska med erfarenhet från vårdcentral, äldreboende, medicinavdelning, hjärtintensiv, rehabilitering, akutmottagning, kirurgmottagning. kem utbildning vid katastrof.
föreläsningar och kurser inom foder, mineraler, hovkartan-hur du avläser en hov med meridiansystemet, dressyrprogram-hur du ska utföra dem, tömkörning, örter osv osv. Det mesta intresserar mig som handlar om att kunna läka en häst. 

Samarbetar med hästtandläkare, sadelprovare, veterinärer.
Kollega Christina Linder med Quantum balanseringar

Camilla och Zorro
Camilla och Zorro