Detta året känns helt fantastiskt! Så mycket på gång!
Jag vet att alla inte upplever det så och för dig som lider oavsett påverkan så känner jag för dig.
Jag vill dela med mig nu äntligen(!) av att jag har blivit förfågad av Anna Lidén på företaget Eqvital AB, att påbörja ett samarbete med dem. Vi har under en lång tid pratat om detta men nu drar det igång på riktigt.
Vi kommer bland annat jobba med ett utbildningsprogram med holistisk inriktning för hästägare, där målet är att man ska bli så bra och kunnig på häst så man kan ta kloka beslut om allt som rör hästens dagliga liv från hobby till elitsatsning. Samt kunna hjälpa fler och fler hästar som inte mår bra. Vi har många bollar i luften och jag har även hittat ett fint samarbete med en superbra veterinär bland annat. Detta kommer bli helt fantastiskt och många spännande grejer komer att poppa ut från detta. Eqvital är ju mer än bara ett foderföretag och vi satsar nu järnet på att ge ut så mycket bra och kvalitativa produkter och utbildningar vi bara kan och orkar. Så håll ögon och öron öppna för det som komma skall.

Läs hela inlägget »

Sista minuten.. Det är en plats ledig på dressyrkursen 4/4 då en häst är sjuk. VIll du ha den så hör av dig inom det närmaste. Läs mer här
Välkommen att höra av dig!!

Läs hela inlägget »

Nu är gäststugan klar för bokning!
Så härligt! Läs mer här och se möjliga alternativ som verkar bäst för dig. 
Varmt välkommen!

Läs hela inlägget »

Nyhet!!!
Höpellets är nytt i sortimentet! Med 40 olika gräsarter för din hästs mikrobiom i tarmen, helt enkelt mumma för magen! Läs mer här
Även detta från Eqvital AB, (samma som TOTAL). 
Har redan beställt och väntar leverans inom de närmaste dagarna. Boka din beställning redan nu.
Välkommen in!

Läs hela inlägget »

Nu har jag bestämt mig och det blev en dressyrkurs till under påsken och det blev på Påskdagen 4/4.
Här kan du läsa mer om detta. Det var så många som ville komma så jag var bara tvungen att sätta upp en till. Så kul! :)
Till sommaren funderar jag på att ha lite olika kurser, lite som förra året med yoga och behandlingar men även en Hälso häst helg med inriktning på kost i kombination med dressyrträning. Sen blir det nog en liten grillfest också för alla som är sugna. Vi måste ju inviga gäststugan!! :D japp smått och gott om vad som väntas. Följ mig gärna på Instagram och Facebook där jag lägger upp lite av varje ur vardagen. Idag tex var jag och fotograf Maria lindberg ute och fotograferade Zorro i den härliga snön. Bilder kommer på det. Hörs och välkommen att anmäla dig på påsk kursen!

Läs hela inlägget »

Välkommen på dressyrkurs den 2/4 dvs Långfredagen i påsk. Läs mer här för info.
Mer är på gång, håll utkik!

Läs hela inlägget »

Nu har jag igen missat prishöjning på Total, sedan 15 januari är det visst 330kr per säck. Pga ändrade fraktkostnader och brexit.

Läs hela inlägget »

GOTT NYTT 2021!!!
Hoppas din jul och nyår varit skön och rofylld. Jag har njutit av några röda lediga dagar på hemmaplan, även om man alltid är ute hos inackorderingshästarna och släpper ut och in och mockar och byter täcken och allt som ska pysslas med dem.
Men nu ligger vi redan i planering för nya kurser både under våren och sommaren. Vi gör allt för att anpassa oss efter pandemin och då vi är utomhus är det ändå ganska enkelt till en viss del. Har planer för hälsosam mat inspirationskurser, kanske i kombo med ridning. Klurar lite på en bra lösning med matlagning ute... vi har våra ideér men vi har endel bollar i luften med lite olika projekt så allt tar sin lilla tid. Men tills allt är färdigt så får du nu i uppgift att lämna in förslag till mig vad du vill ha mer info om när det kommer till hälsa och mat. Detta har ju uppstått ur att vi gör en hel del håranalyser på både fyrfota och tvåbenta skapelser. När man ska börja läka sig själv så behöver man ibland en liten push framåt för att göra en omställning i kost som är en viktig del i vår läkning. Här är din chans. Så hör av dig i formuläret nedan med dina härliga förslag, så ska jag försöka sätta ihop något bra. 
Till sommaren kommer det givetvis bli yoga/dressyrkurs igen med René min fantastiska yogalärare, kraniosakralbehandling/dressyrkurs m.m.

Nu när det är kallt och mörkt och vissa har dåligt med energi själva, så varför inte boka en kraniosakral behandling till dig och din häst. Passa på och unna dig själv lite. Varför inte göra en håranalys också som en hälsokontroll, kolla upp statusen i hela kroppen eller om du redan har problem som du behöver komma tillrätta med. Ju tidigare man hjälper sin kropp desto lättare är det att göra någonting åt det. Det går att hjälpa kroppen med det mesta. Vi har många nöjda kunder som fått livet tillbaka med härlig energi igen. Givetvis är det upp till var och en hur mycket man vill förändra till det bättre. Men du ska veta att det finns massor att göra. Hör av dig för mer info!

Önskar dig en härlig dag och hoppas vi hörs snart!

Läs hela inlägget »

Dressyrkurs i mellandagarna!

Den 2 januari är det dressyrkurs, läs mer här. Välkommen med din anmälan!

Vi har tyvärr ställt in Lucia eventet som vi tänkte ha, vi tar nytt event lite längre fram.

Vi på Horse Unity AB fortsätter som vanligt att jobba, säkerhetsmässigt såklart, bara hör av dig om du vill boka lektioner, behandlingar, kurser, köpa foder TOTAL, mineraler Biopromin och tillskott, Verm-X och håranalyser. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi önskar er Alla en fantastisk Jul och Nyår, all kärlek till Er! 

Läs hela inlägget »

Föreläsning om parasiter 4/11
Välkommen till Horse Unity AB på föreläsning om parasiter med Anki Olofsson från Häst och HusdjursLabbet.
Läs mer här
Anmäl dig i formuläret eller via 0705477967
​​​​​​​Varmt välkomen!
 

Läs hela inlägget »

Arkiv