Hemsidan har fått ett nytt utseende!! 
Läs hela inlägget »

Med sorg i hjärtat så måste jag meddela följande.

"Craig Stevens och Mary Ann Campbell har beslutat att under det rådande läget med smittspridning samt med stängda gränser är klokast att ställa in den i april planerade clinic-touren. Vi diskuterar nu hur vi på bästa sätt kan erbjuda en ersättning för de uteblivna kurserna och lektionerna och vi arbetar med att designa alternativ för att kunna ge er ett stort värde även nu, när de inte kan resa. Intressanta ideér och proffessionella resurser är under skapande - vi kommer att återkomma till er alla inom några dagar med valbara alternativ. Den som önskar kommer givetvis återfå inbetalade medel - men häng kvar och studera alternativen, de kommer att vara värdefulla.
Så snart världsläget har återgått till mera normalt kommer nya tourer att sättas upp."

Så det är alltså inställt den 9-10 april med Craig.

Däremot kör jag kurs då!
Välkommen på PÅSK dressyr den 10 april Läs mer här
Sitskurs 13 april Läs mer här

 

Läs hela inlägget »

Det finns plats kvar på sitskursen då kunder fick förhinder. Så hör av dig snarast om du vill ha platsen. Läs mer här om info. Välkommen!  0705477967 eller skriv i formuläret. Trevlig dag!

 

Läs hela inlägget »

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Läs hela inlägget »

Då finns prisuppgifterna till clinicen 9-10 april med Craig Stevens.

Clinic
Teori och två ridpass 3400kr, betala in anmälningsavgifen på 1000kr innan den 1 mars så får du rabatterat pris på 400kr! Dvs totalt 3000.
1400kr för extra lektion.
Endast en lektion under kursen 1700kr, samt teorin 350kr.
Teori 350kr
Åskådare 350kr/dag
Rasthage/uppstallning 150kr/dygn eller 100kr daguppstallning.

Du anmäler dig genom att betala in 1000kr till Camillas bankgiro 5207-0547 eller swish 123-3145497 senast den 1 mars. Åskådare sätter in hela avgiften direkt. Samt anmäl dig genom mail eller sms med dina uppgifter.
Därefter ska resterande avgift vara insatt senast den 25/3.
Din anmälan är giltig när du anmälningsavgiften finns på mitt konto.

Clinicen startar kl 9.00 med teori i ca 2 timmar. Därefter är det ridning/arbete från marken torsdag och fredag.
Alla som ska kommer att medverka under clinicen ska vara med på teorin.
Rasthagar/uppstallning finns. Dygn 150kr, dag 100kr. Du mockar nogrannt efter dig och din häst.
Lunch serveras inte under clinicen men du kan värma din mat i micro. Lättare fika kommer att serveras. Vi har ingen möjlighet till övernattning hos oss denna clinicen men det finns hotell på IKEA i Älmhult som närmst. (Ligger vid kyrkan.)
Välkommen att höra av dig för övriga frågor och varmt välkommen med din anmälan!

Läs hela inlägget »

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

 

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.

Läs hela inlägget »

Då jag har äran att presentera att Craig Stevens, min fantastiska tränare kommer till mig i april, så kommer jag ändra kurserna som jag satt upp. 

Till att börja med så blir det ingen dressyrkurs 7-8/3, utan då kör vi-
Sitskurs 7 mars.
Mellan 9-17, Startar med teori, samt ingår ett yoga/stretchpass och att sitta på en sitsmaskin inför ridpasset. 2 ridpass på din egna häst.
Lunch serveras med ekologisk och hemlagat innehåll. 
Du kan låna hage och box under dagen till din häst.
Läs mer här
Plats: Långaskog 12, 34393 Älmhult
Kostnad: 1050kr


9-10 april Craig Stevens
Nu får du chansen igen att komma när Craig kommer till mig.
Det startar med en morgonföreläsning som samtliga medverkande ska vara med på, oavsett om du är åskådare eller ryttare. Sen är det träningsplatser för resten. 
Jag återkommer med priser och info, då jag inte vet det ännu men boka in dig så snart du vet, så du säkrar din plats.

Obs!
Ingen dressyrkurs den 7-8/3 eller 21-22/3. Se ovanstående ändringar.

 

Craig Stevens och Camilla, Zorro
Craig Stevens och Camilla, Zorro
Läs hela inlägget »

Märks att det börjar bli ljusare ute redan nu och det är verkligen skönt att vi går mot ljuset igen. Imorse var det ett speciellt ljus på himlen, händer mycket universellt vad jag förstår. Många är trötta och givetvis även på grund av både det gråa vädret och att vi i vinterns tider inte bör göra så mycket utan mer lära av naturen och gå ner i varv, vila våra njurar och livsenergin i dem inför våren och allt som drar igång då. En liten sol på himlen hade varit trevligt dock, så man inte bara behöver trycka i sig D-vitamin på burk,  lite minusgrader som minskar geggan och varför inte några cm snö som lyser upp lite till.  
Till dig som vill ha ridkurs i kombination med Yoga, kraniosakral behandling eller matlagning med nyttigt urval, hör av dig till mig så anordnar vi detta.
Här kommer massor av upp piggande till dig, för nu börjar det efterfrågas om kurser igen så här kommer ett urval.Dressyrkurs 
Välj mellan     7-10 mars eller 21-22 mars
Vi tränar dressyr för fulla muggar. 2 pass på lördagen och 1 på söndagen. Vi startar kl 9.00 med teori. Du kan ha din häst i rasthage eller på box. 
Passen läggs upp helt indivduellt, så det kräver inga förkunskaper. Ekologisk hemlagad lunch serveras under lördagen, samt fika. Behöver du sova över finns möjlighet. Söndagen startar vi också kl 9.00
Anmälningsavgift på 200kr.
Resterande (1200) betalas på plats under kursen med swish.
Total kostnad: 1400kr
Plats: Långaskog 12, 34393 Älmhult
Begränsat antal platser. 
Välkommen med din anmälan i formuläret nedan eller via telefon 0705477967


Kom ihåg att anmäla dig till Lymfmassage kursen 1/3! Snart går sista anmälningsadgen ut. Läs mer här Vi behöver också fler hästar som vi ska utföra massagen på, så om du är intresserad av att få din kuse masserad gratis, hör av dig! Den måste givetvis köras hit då. 


Uteritt 2 maj
Då samlas vi i Långaskog 12 för att gemensamt rida eller köra en lång tur i vår underbara natur. Körande ekipage är också välkomna men observera-smala vagnar! då vi ibland går på stigar. Vi rider/kör mot de vackra virvlande forsarna och tar en paus med grillning. Räkna med ca 4 timmar med pausen inräknad, lite beroende på vilket tempo vi håller. Vad är väl härligare än att rida/köra ett stort gäng tillsammans. Du ansvarar själv för att din häst är i kondition såklart. Anmäl dig i formuläret nedan eller till 0705477967
Kostnad 100kr. Swish på plats.
Välkommen!

Läs hela inlägget »

OBS!!!!

Nu får ni hålla i ert foder lite, dvs TOTAL (Primero Total). Eqvital flyttar sitt lager och skickar inget nytt foder förräns 10/1, jag väntar själv på ett ton foder och beställningen skickades innan jul men jag kan inte trolla, så vi får vackert vänta. Jag återkommer med info när leveransen är klar.

Läs hela inlägget »
Gott Nytt 2020
Hoppas ni alla haft en härlig och fin jul och nyår. För egen del var december väldigt hektisk och det blev många kurser och mycket matlagning, bakning till både kurser, terminsavslutningar med ridgrupper och en del till det egna dignande julbordet som vi firade hemma hos oss. Vi hade även i vårt egna stall gemensam uteritt med julfika efteråt och även på Juldagen så red jag och Emma till Pjätteryds by för att sprida lite julmys med hästarna.. ja, vi skrämde iallafall slag på en som inte riktigt var beredd på att det skulle dyka upp hästar mellan alla husen..  På Juldagen pustade jag personligen ut lite, passade på att bara vara och ägna mig helt åt mina egna hästar och make. Även nyårskursen blev bra och det skålades i champagne till en vansinnigt god maträtt på kvällen. Yogainslaget jag hade lagt till var uppskattat och det är något som kommer mer av, till och med i sitskurserna. Mer om det framöver.
Se bilderna nedan från december.

Men nu blickar vi framåt och till att börja med så har vi redan på måndag (trettondagen, röd dag) en chans till dig att ta dressyrträningen ett snäpp till med hjälp av bommar, hinderstöd och andra "hinder". Många hästar tycker det är tråkigt att bara harva runt på en ridbana men med objekt att titta på, lyfta extra på benen, eller gå runt något när du gör sidvärtsrörelser tex, så blir det oftast roligare och du kan få ut mer av din träning. Lite som WE träning.
Det finns platser kvar! Fika ingår, anmäl dig så snart du kan för att reservera en plats.
Kostnad 420kr.
Fika med några av lördagsgänget
Fika med några av lördagsgänget
Ritt genom byn med Emma på juldagen
Ritt genom byn med Emma på juldagen
Skål! Middagen på nyårskursen.
Skål! Middagen på nyårskursen.
Läs hela inlägget »

Arkiv