Passa på!!!
Vi har nu länge gått på introduktionspriset på vår unika Quantum Frequency Balancing®️
Så nu kommer prishöjning på Quantum balansering från och med 1 oktober. Du som bokar innan 1 oktober får alltså för det gamla priset. 
Nya priset är 2995kr för en ny behandling och gör du återbesök inom 4 månader så har du ett återbesökspris för 1995kr, gör du senare återbesök så räknas det som en ny.
Varmt välkommen med din förfrågan och vill du veta mer så läs här om vår Quantum balansering.

Läs hela inlägget »

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Saga från Växjö när vi slumpvis drog ett namn från recensionerna
Grattis!!!


Här är deras fina recension

"När Camilla föreslog att vi borde göra en Quantum balansering så förstod jag inte riktigt vad det va eller hur det fungerade. Men Camilla har inte lett mig fel hittills så jag litar fullt på hennes rekommendationer. Jag och hästen hade haft en väldigt kämpig period med stelhet som inte släppte, dålig energi och motivation och allmänt dåligt mående. Vi åkte till Camilla helt utan förväntningar och genomförde första behandlingen och redan första ridpasset efter behandlingen märktes en fundamental skillnad i hur min häst rörde sig. Allt va såklart inte perfekt direkt men sättet som energin nu gick från bakbenen och hela vägen fram var omvälvande. Detta är något vi har försökt träna fram många år men aldrig riktigt nått dit. Det har här efter bara gått från klarhet till klarhet, jag han faktiskt säga att jag har fått en ny häst som mår både mentalt och fysiskt bättre. Det är inte bara känslan som är bättre utan hästen har också fått en högre manke och bredare bog, musklar sig bättre och vill ofta inte ens gå ut ur ridhuset när passet är klart. Vid det uppföljande besöket hade innan haft en liten energidipp, under behandlingen kissade hästen fem (!!) gånger, bajsade fyra gånger och sen va energin tillbaka! Helt otroligt va det! Om jag någongång köper en ny häst är detta det första jag kommer göra för att ge en så bra start som möjligt, jag rekommenderar ALLA att göra denna behandlingen och vill verkligen tacka Camilla och Christina för det ni har gjort för mig och min älskade häst!" <3

Tack ALLA för era fina ord, alla recensioner är lika värdefulla för oss, ni kan läsa mera recensioner här 

 

Läs hela inlägget »

TÄVLING!
Du som har gjort en Quantum Frequency Balancing®️ på din häst, vill du skriva en recension till mig och ha chansen att vinna en påse TOTAL Rewards?? Värde 255kr
Då blir jag glad! Så här gör du.
Gå via formuläret eller skriv till camilla@horseunity.se
Skriv hur du upplevde besöket/behandlingen och förändringen som blev i hästen från och med behandlingen till hur den är nu. Bifoga gärna före och efter bild.
Så drar jag en vinnare. Senast inlämning 1/9.
Tack!!Vad händer med det jag skrivit?
Dina personliga uppgifter lämnas aldrig ut. Jag kommer använda texten du skrivit och ett förnamn och orten du bor på. Ungefär så här "Camilla från Älmhult".
Om det är ok för dig så använder jag eventuell bifogad bild på hästen.

Läs hela inlägget »
Nya naturliga mineraler finns i butiken, givetvis sockerfria och fria från spannmål och onödiga tillsatser. Active mineral från Minerals by nordic.

Läs mer här

Prishöjning på alla Eqvitals varor som Total, höpellets, fytomin m.m. Läs mer på respektive flik. Redigering av priser sker successivt efter hand som det kommer in nytt.

Läs hela inlägget »

Då var det dags för nästa lymfmassage kurs hos Horse Unity den 9 juli, läs mer här
Välkommen med din anmälan!

Läs hela inlägget »

Sommar och sol.. och insekter.. årstiden som man luktar mer Skillingarydsalva än annat.. men som är ljuvlig på alla sätt och vis. Ja du ljuva sommartid står i farstudörren och väntar. Så då kommer här ett sommarförslag till dig!

Sommarkurs 2-3 juli, två dagars härlig dressyrträning! Läs mer här

Det är den kursen som blir i sommar men jag ser fram emot att få en massa weekend eller veckoelever hit! Så anmäl dig du också innan platserna tar slut. Det funkar vardag som helg, du väljer i mån av plats. Ta med dig en kompis och ha några mysiga dagar ihop med era hästar. Hör av dig för mer info om priser osv. Läs mer här

Varmt välkomna!!

Läs hela inlägget »
Varumärkesskydd
Jag och Christina är stolta över att ha varumärkesskyddat vår senaste utveckling. 
Horse Unity Quantum Frequency Balancing  ®️
Tack patentverket! 

 
Läs hela inlägget »

Det är hög tid att boka in dig för en weekend eller som veckoelev! Du väljer själv hur många dagar du och hästen vill stanna. Läs mer här
Välkommen!

Läs hela inlägget »

Ingen har väl missat att det är filmkväll här på torsdag! 17 mars kl 18.00 Jag har en plats kvar! 
Vad ska vi kolla på?
Vi kollar på hur det borde se ut när din häst ska dansa med dig på ryggen. Filmen är väl beskriven och man har "målat" två ekipage" i rörelser i olika gångarter och dressyrrörelser. Läs mer här.

Påsk dressyr 15e och 16e april
Kom och träna i vår lugna och vackra miljö, möjlighet för övernattning finns både för dig och din häst. Träna en eller två dagar. Du kan även lämna din häst för tillridning innan kursen, så du kan komma ytterligare ett steg framåt.
Läs mer här

Sadelföreläsning med Equikraft
Den 21/5 kommer Ulrika från Equikraft och föreläser om sadlar. Hon kommer att rita upp på en häst hur det ser ut och vad som är viktigt att kolla efter. Hon kommer visa vad som oftast felar och faktiskt skadar hästen. Läs mer här

Läs hela inlägget »

Arkiv