Du som bor långt ifrån mig, passa på nu!
Planerar resor till 
Helsingborg/Helsingör
Degeberga/Simrishamn


(Du vet väl att jag är frekvent i områden som Växjö med omnejd, Tingsryd med omnejd, Halmstad/Falkenberg med omnejd.
Värnamo, Laholm, Kristianstad.)

Så boka din plats i formuläret eller via camilla@horseunity.se  0705477967
Välkommen!

Läs hela inlägget »

Horse Unity har införskaffat sig en värmekamera! Läs mer här

Sadelprovning med Ulrika från Equikraft 14/1-23 Läs mer här

Läs hela inlägget »

För er som missat det så hade vi ett riktigt gammeldags Luciafirande igår den 11/12 med såklart häst och vagn. Ardenner hästen Jackson drog vagnen som den kung han är. När kyrkklockorna ringde in för oss så visste han direkt att nu var det han som skulle visa upp sig. På kuskbocken så hade vi matte Annika och groomen Sandra. Så mysigt vi hade det! Med facklor, bjällerklang och sång och glada skratt, så åkte vi genom Pjätteryd fram och från kyrkan. Det är en ynnest att få vara med om alla ljusa stunder som sker runt omkring en. Tacksam för mina kunder, vänner och familj som hänger med mig på galna upptåg. Nästa år blir nytt upplägg till Lucia. Det får du se då!
Jag önskar er alla en skön och lugn jul med allt därtill. 
Kram till er alla <3

Läs hela inlägget »

Dressyrkurs 26/12 med Camilla Forsberg Läs mer här.

Läs hela inlägget »

SADELPROVNING 22/10
Välkommen på sadel provning 22/10, läs mer här

Läs hela inlägget »

Passa på!!!
Vi har nu länge gått på introduktionspriset på vår unika Quantum Frequency Balancing®️
Så nu kommer prishöjning på Quantum balansering från och med 1 oktober. Du som bokar innan 1 oktober får alltså för det gamla priset. 
Nya priset är 2995kr för en ny behandling och gör du återbesök inom 4 månader så har du ett återbesökspris för 1995kr, gör du senare återbesök så räknas det som en ny.
Varmt välkommen med din förfrågan och vill du veta mer så läs här om vår Quantum balansering.

Läs hela inlägget »

Tävlingen är avslutad och vinnare blev Saga från Växjö när vi slumpvis drog ett namn från recensionerna
Grattis!!!


Här är deras fina recension

"När Camilla föreslog att vi borde göra en Quantum balansering så förstod jag inte riktigt vad det va eller hur det fungerade. Men Camilla har inte lett mig fel hittills så jag litar fullt på hennes rekommendationer. Jag och hästen hade haft en väldigt kämpig period med stelhet som inte släppte, dålig energi och motivation och allmänt dåligt mående. Vi åkte till Camilla helt utan förväntningar och genomförde första behandlingen och redan första ridpasset efter behandlingen märktes en fundamental skillnad i hur min häst rörde sig. Allt va såklart inte perfekt direkt men sättet som energin nu gick från bakbenen och hela vägen fram var omvälvande. Detta är något vi har försökt träna fram många år men aldrig riktigt nått dit. Det har här efter bara gått från klarhet till klarhet, jag han faktiskt säga att jag har fått en ny häst som mår både mentalt och fysiskt bättre. Det är inte bara känslan som är bättre utan hästen har också fått en högre manke och bredare bog, musklar sig bättre och vill ofta inte ens gå ut ur ridhuset när passet är klart. Vid det uppföljande besöket hade innan haft en liten energidipp, under behandlingen kissade hästen fem (!!) gånger, bajsade fyra gånger och sen va energin tillbaka! Helt otroligt va det! Om jag någongång köper en ny häst är detta det första jag kommer göra för att ge en så bra start som möjligt, jag rekommenderar ALLA att göra denna behandlingen och vill verkligen tacka Camilla och Christina för det ni har gjort för mig och min älskade häst!" <3

Tack ALLA för era fina ord, alla recensioner är lika värdefulla för oss, ni kan läsa mera recensioner här 

 

Läs hela inlägget »

TÄVLING!
Du som har gjort en Quantum Frequency Balancing®️ på din häst, vill du skriva en recension till mig och ha chansen att vinna en påse TOTAL Rewards?? Värde 255kr
Då blir jag glad! Så här gör du.
Gå via formuläret eller skriv till camilla@horseunity.se
Skriv hur du upplevde besöket/behandlingen och förändringen som blev i hästen från och med behandlingen till hur den är nu. Bifoga gärna före och efter bild.
Så drar jag en vinnare. Senast inlämning 1/9.
Tack!!Vad händer med det jag skrivit?
Dina personliga uppgifter lämnas aldrig ut. Jag kommer använda texten du skrivit och ett förnamn och orten du bor på. Ungefär så här "Camilla från Älmhult".
Om det är ok för dig så använder jag eventuell bifogad bild på hästen.

Läs hela inlägget »
Nya naturliga mineraler finns i butiken, givetvis sockerfria och fria från spannmål och onödiga tillsatser. Active mineral från Minerals by nordic.

Läs mer här

Prishöjning på alla Eqvitals varor som Total, höpellets, fytomin m.m. Läs mer på respektive flik. Redigering av priser sker successivt efter hand som det kommer in nytt.

Läs hela inlägget »

Arkiv