Prishöjning från AME produkter 
Biopromin 12 kg   1130kr
Biopromin 5 kg   660kr
Formula 1-21  800gr   670kr

Läs hela inlägget »

Vill du ha tex mössa, pannband, keps, tröja, reflexväst eller annat med Horse Unity loggan på. Kolla in här lite olika tips. Du kan även ha med ditt eget namn eller dina hästars namn tex. 
Varje plagg du beställer går det en liten summa till välgörenhet. Välkommen in!

Läs hela inlägget »

Tryckfelsnisse var visst framme i senaste inlägget och det blev fel datum i bloggen på årets vinter clinic. Det ska vara den 4 december kl 10.00 mer info finns nu på sidan här.
Då ämnet "den unga hästen" är stort så blir det i två delar, nästa del blir i början av nästa år.

Sitskurs den 6 november. Varmt välkommen!

 

Läs hela inlägget »

Ljuvliga höst välkommen!
Har uppdaterat lite dåligt på hemsidan ser jag men du kan följa mig på Instagram eller Facebook så ser du mer vad som är i görningen.
Hösten har varit ganska hektisk med både arbete av att sätta upp ny utbilding med Eqvital och poddinspelning (nej det är inte klart än), samt gäster som varit här och övernattat, tränat, behandlats, långväga kunder från hela Sverige, samt alla ordinarie bokningar med träningar, behandlingar, dem egna hästarna, gården och familjen såklart. Det är såå roligt och jag lever verkligen min dröm. 
Tror inte jag skrivit det här innan men jag har även köpt mig en ny liten stjärna, Dolar Salvatella (spansk PRE) som kallas Dollar. En underbar individ som jag får göra om ALLT arbete med för att eliminera stress och dålig inlärning. Var lite värre än jag trodde men det kommer bli bra i slutändan. Jag har bra uppbackning med min tränare Craig såklart och han håller med mig. Trots sina 6 år så har det gått galet. Men han lär sig snabbt, dock är det så mycket (rättare sagt-allt) som är nytt för honom så jag ser det här första året som ren landningsbana med allt. Få va ute i lösdrift med kompisar! Ställa om kroppen från stärkelser till produkter som bygger upp honom (han har redan på två månader byggt på sig och blivit grövre). Vi har givetvis hunnit med en knäskada också. Då han inte har språket som häst i en flock så fick han en rejäl tillsägning av sin hagkamrat. Först trodde jag det var godnatt med allt men thank God så var det läkbart men det tog sin lilla tid såklart. Mammahjärtat var krossat deluxe under tiden. Han tappade musklerna den sidan knäskadan var, då han gick på tre ben i några veckor men med kinesiotaping och behandling och mjuk träning så kommer det tillbaka. Tänderna är fixade, sadelprovning är på gång. Inridning är i fasen, gör om-gör rätt. Så tills den dagen han förstår alla signaler och allt som har med en ryttare att göra OCH att göra det utan stress, så jobbar vi från marken. Lastträning blir det mellan allt också. För även åka bil är ett trauma. Så ja, lilla vän, det blir bra, du ska bara få landa och få förstå. Bara vara häst och förhoppningsvis ska vi ha jäkligt kul ihop! 

Lymfmassagekurs 23 oktober
Läs mer här

Nytt datum för sitskurs blir 6 november
Gå in och läs mer här

Samt datum för clinic 6 december
Denna gången blir det tema unghästen.
Läs mer här

Prishöjning kommer ske under hösten på behandling.
Ny behandling/genomgång, där man felsöker och kollar genom allt, 2 timmars genomgång ofta. 1000kr
Fortsatt behandling 900kr. Kunder som redan är kollade och där man behöver en uppfräschning osv, så är det 900kr. 
Gäller från 1 november.
Läs mer här

Som de flesta säkert redan sett så har bränslepriserna stigit i raketfart uppåt och så länge det kommer vara så högt så blir också rese ersättningen lite högre. 
Tack för att du läste hela vägen och jag hoppas vi ses snart igen!
Ha en fin och vacker dag!

Läs hela inlägget »

NYHET!!!
Nu kommer äntligen FYTOMIN in i butiken! 
Ett nytt mineral och vitamin tillskott från Eqvital som jag också kommer att ha i butiken. 
Välkommen in här för att läsa mer
 

Läs hela inlägget »

NYHET!

Nu kommer äntligen TOTAL Rewards in i butiken! 
Det är belöningsgodis som är gjort på 100% naturliga ingredienser och dem är fria från lucern, spannmål, melass, GMO-råvaror, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel. 

Innehåll:
Ängshö – En blandning av naturliga växtfibrer för support av mikrobiomet.
Magnesium – Stöttar hästens normala muskel- och nervfunktion.
Gurkmeja – Kraftfull antioxidant. Neutraliserar fria radikaler
Kamomill – Lugnande.
Spearmint - Antispasmodisk och stöttar fodersmältning.
Rosmarin - Antioxidantrik.
Timjan – Rik på C-Vitamin och A-vitamin, främjar immunförsvar.
Mejram – stöttar kroppens naturliga arbete i det kardiovaskulära- och fodersmältningssystemet.
Linfrö - Omega 3: 6: 9 i ett balanserat förhållande.

Näringsfördelning 100 gram:
Råprotein 12,6%, Växtfiber 23%, Olja 3%, Socker 6% (ej tillsatt, naturligt i gräset), Stärkelse 4%

Vikt: 2kg per påse.

Pris 245kr/påse
Boka din påse redan nu!

Läs hela inlägget »

Härliga sommar! Hoppas du har fått lite ledigt. Nu när temperaturen sjönk några grader så trivs jag lite bättre iallafall och orkar vara igång mer.
Så här spruttar vi på med evenemang!

Vi startar med Lymfmassage för hemmabruk den 14/8 Läs mer här
Sen blir det Strandritt vid Haväng på Österlen den 15/8 Läs mer här
Varför inte en Sitskurs den 28/8 också Läs mer här

Gå in och läs mer på varje flik och hör av dig om du har några frågor, varmt välkommen!

Läs hela inlägget »

Vilken härlig dag vi hade när vi invigde gäststugan och hade visning! Jag är såå nöjd och vad jag förstår så var deltagarna det också. 
Du missade något men fler tillfällen kommer, jag lovar. Det är ljuuuvligt att kunna inspirera hästmänniskor och samtidigt avnjuta god mat tillsammans och bara ha trevligt! Da Vinci och Pia var på bästaste show humöret och ville mest visa sin ökade trav hela tiden, goa lilla häst!!! Da Vinci "Danne" undrade också vart publiken tagit vägen när han kom in i ridhuset gången därpå, han gick bort till sofforna och sa "Här fattas något...!"
Mr. Showman! :D

Sommaren är i antågande och som jag skrivit innan på hemsidan och även i grupperna så kommer jag vara mer på hemmaplan och hålla kurser juni-juli. Jag jobbar hela sommaren men har "kör-semester", vilket innebär att jag inte åker ut till de vanliga bokade träningarna utan då är ni varmt välkomna till mig. Jag åker givetvis på behandlingar och akuta ärenden som vanligt. Så hör av dig!
Sitskurs och dressyr/yoga kursen är fullbokad, så det finns två kurser kvar att välja mellan. Läs mer här.
Du kan även lämna din häst innan om du vill ha den riden av mig innan kursen. 
Du kan givetvis komma utöver kurserna och ta enstaka eller flera  lektioner/behandlingar/solarie osv.

Våga nu vidga vyerna och lasta din häst och kom hit. Jag själv har åkt land och rike runt med mina hästar, det är viktigt att kunna transportera sin häst och jag vet att många har problem med det men om vi aldrig övar och tar oss förbi vår comfort zone så blir det inte bättre. Du klarar det! Allt går om man vill.


 

Läs hela inlägget »

Vill du veta mer om klassisk dressyr, så ska du passa på att komma den 22/5 på Visning!
Vi tar två flugor i en smäll och firar invigning av gäststugan OCH har visning. 
Visningen går ut på att ett ekipage kommer rida som en lektion, där vi förklarar om dressyren och du har möjlighet att fråga vad just du undrar över och även visa det. Varför gör man på ett visst sätt, vad är dressyr och hur lätt kan en hjälp bli??? Kan det verkligen gå genom bara en tanke? Ja självklart! Kom och lär dig mer!
Varmt välkommen med in anmälan. Vi behöver ha din anmälan för att kunna anpassa oss efter rådande omständigheter, samt givietvis hur mkt mat vi ska laga (och hur mycket bubbel vi ska köpa ;) )
Läs mer här.

 

Läs hela inlägget »

Arkiv