Detta är ett blogginlägg

Fortsättningen på Moses..

Behandlingarna gör susen. Efter 2:a behandlingen, så börjar han bli mer och mer  rak i sin gång. Hela bäckenet börjar räta upp sig. Sakrum börjar lossa och röra sig lite. Svullnaden han fått efter kortison sprutorna vid knäleden börjar minska. Han blir också piggare i blicken, rör sig mer i hagen.

 

Under den 3:e behandlingen, berättar ägaren att han hade galopperat i hagen dagen innan! Vilket han inte gjort på länge.

Under behandlingen kom ryggen upp sig. Tidigare var ryggmusklerna väldigt spända och ja, det såg inte ut att vara så mycket muskler där, men nu slappnade ryggen av och musklerna kom upp, inte hela vägen men en bit på vägen. När jag behandlade runt knäleden på den dåliga sidan, så efter en stund stretchade han själv ut bakbenet så långt han kunde och sen stampade han till i marken så det dånade omkring oss.

Återkommer med ny information i veckan.