Detta är ett blogginlägg

Efter en skön ritt med båda hästarna, i ett väldigt behagligt väder med plusgrader, så ska jag uppdatera lite nyheter.

Behandlingarna med Moses. Efter 4:e behandlingen så går han riktigt rakt och inte på 3 spår. Han stretchade även ut det dåliga bakbenet själv denna gången också. Vid 5:e behandlingen somnar han så djupt att han håller på att trilla och vi får putta till honom lite för han ska vakna, i slutet av behandlingen så blev hela hästen genomsvett. Efter 6:e behandlingen känns hästen otroligt nog färdigbehandlad. Bäckenet är rakt, ryggen har kommit upp fint. Han har ett lite kortare steg med det dåliga benet, men enligt ägarna har han haft det i många år och vi får nog nöja oss med det fina resultat som blivit trots den dåliga prognosen från veterinären.

Senaste nytt är Träningsweekend gå gärna in på länken och läs mer. Senaste anmälan är 1 mars. Först till kvarn!

Välkommen med din anmälan!