Detta är ett blogginlägg

Senaste uppdateringen om den 7-åriga araben. Hästen fick sammanlagt 4 behandlingar och det som hände var följande. Det lossnade i nacken mellan kraniet och första halskotan och det började mjukna i musklerna och vävnaden som höll det i ett stramt "koppel" och det kan nu flöda friare i blodkärl osv. Redan när jag kom andra gången var blicken på hästen helt annorlunda, från stora uppspärrade ögon som nästan vill poppa ut, till en lugn och nöjd blick. Halsen blev mjuk och vridmomenten som var svårare till vänster försvann och var lika lätt åt båda hållen till slut. Ryggmusklerna släppte sitt muskelförsvar och rörligheten kom tillbaka i ryggkotorna, hela vägen från sakrum och framåt. Tyvärr vet jag inte i skrivande stund om den sociala delen i flocken har blivit bättre, för ägaren visste inte.

Nu håller jag tummarna för att försäljningen till Norge ska bli av och att den isåfall nya ägaren tar väl hand om den fina lilla hästen.

Slut på meddelandet för denna gång.