Detta är ett blogginlägg

Gårdagen ägnades hos Vilja Center i Anderstorp. Där behandlade jag några hästar som används i verksamheten för att ge hästunderstödda aktiviteter till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och deras familjer, samt även ledarskapsutveckling till företag med mera. Gå gärna in på hemsidan www.viljacenter.se och läs mer.

Gården ligger i mysig miljö i en by som kallas Kärvaryd utanför Anderstorp. Företaget drivs av Melinda och Susanna som är två riktiga eldsjälar.  För det märks att dem brinner för sitt företag. När vi sitter och pratar lyser det i ögonen på dem och det gör det säkert på mig också, för det är så härligt att möta människor som tänker på samma sätt som sig själv.

Hästarna som jag behandlade, var mycket känsliga och trevliga individer. Det märks att dem fått vara hästar och blivit hanterade efter sin egen förmåga. För första gången behandlade jag en häst helt eteriskt, vilket kändes suveränt och det hände fantastiskt mycket med hästen. Ser fram emot nästa behandling för att se vad som hänt i kroppen på hästen där emellan.