Detta är ett blogginlägg

Inget krav på förkunskaper!!

 

Här kommer en liten påminnelse om nästa clinic den 19 augusti mellan kl 9-17. Vill du vara med och träna med din häst eller som fotfolk halv/heldag. Välkommen med din anmälan! 

Det är ett träningspass på förmiddagen och ett träningspass på eftermiddagen. Efter lunchen så har vi ett pass utan häst, då vi gör tex yogarörelser, stretching, meditation eller avslappningsövningar. Kurserna är väldigt omtyckta av både hästar, ryttare och fotfolk. Det går lugnt och trevligt tillväga och du har möjlighet att lägga upp träningspassen efter eget tycke och mål. Det är INGET krav på förkunskaper och INGEN behöver tycka att det är pinsamt! Alla är lika mycket värda och ingen är förmer än någon annan oavsett vad man kan. Alla kunskapsnivåer  och kategorier är välkomna. Vi har kurs för att utvecklas tillsammans med våra djur och få bättre insikt och förståelse för både våra egna kroppar, hästen och markarbete/ridning.

 

Hjärtligt välkomna till ännu en härlig clinic!