Detta är ett blogginlägg

Har haft långväga besök av en gammal vän *Anna, i en vecka ungefär. Anna har själv sex stycken hästar men har inte jobbat med de på fyra år. Detta pga en kurs utomlands som inte var helt "optimal". Kursen resulterade i att hon inte vågade vara med sina djur och träna de, för att hon trodde att hon skulle göra fel eller skada hästarna och att hon skulle bryta ner de.

Anna har fått behandling av mig och vi har även tränat med mina hästar  några gånger, vilket har resulterat i att hon har åkt hem som en ny människa med mycket bättre självförtroende, verktyg att jobba med OCH hon ska börja träna sina egna hästar när hon kommer hem. Jag vet inte vad ni tycker men jag är oehört glad, framförallt för Annas del som äntligen kommer att våga vara med sina djur igen. Utan att tro att hon ska kväva eller förstöra de.

Alla kan göra fel ibland för ingen är perfekt. Men om vi inser vad som gick fel, kan vi göra om det vi tänkte göra från början och förhoppningsvis göra rätt eller åtminstone göra bättre. Hästarna är otroligt förlåtande djur, på både gott och ont. Vissa människor utnyttjar deras godhet men som tur är finns en skara som vill djuren väl.

En story som tål att berättas.

*Fotnot. Anna heter givetvis något annat.