Detta är ett blogginlägg

Vill du komma som fotfolk på clinic i Växjö? Den 2 september och den 9 september är det dags igen och du har möjlighet att vara med en heldag eller halvdag som åskådare, för att kanske bli sugen på att själv vara med och träna??? Ta tillfället i akt, kom och titta. Du är välkommen med din anmälan här eller ring 0705477967.

Dagen är upplagd som så här.

Vi startar kl 9 med att samlas allihop för att gå igenom vad var och en vill ha ut av dagen. Sen gör varje ekipage en lektion var på förmiddagen. Sen tar vi lunch och därefter är det dags för (endast) ryttarna att ha  ett pass utan häst, då de har någon form av avslappning, yoga, stretching. På eftermiddagen gör ryttarna varsitt pass igen. Sen samlas vi efteråt och går igenom vad som hänt under dagen och du får saker att träna på inför nästa gång du ska träna. Dagen är slut ca kl 17.

Låter det intressant? Bara hör av dig för mer info och bokning.

Välkommen till en lugn och harmonisk dag med mycket input i träningsväg!