Detta är ett blogginlägg

Då kommer här nya datum för heldagsclinics du kan anmäla dig till. En liten förändring har skett angående fotfolk och det är att jag har begränsat antalet till 3 st. Men det kommer vara flera kurser under hösten/vintern så alla ska säkert få plats. Anledningen är för att kunna lägga den största uppmärksamheten till ryttarna och hästarna. De som kommer som fotfolk är ju givetvis nyfikna och har många frågor och ska självklart ha ett svar också, därav minskar jag antalet för att det inte ska ta för mycket tid från ekipagen. Dagen är utformad för att vara i lugn och harmoni, ett andrum från den stressade omvärlden och jag vill inte förlora den känslan, både för min egen del och för ryttarna.

Har du önskemål att jag kommer till dig och har kurs eller vanlig träning, bara hör av dig. Likaså om du är i behov av behandling till din häst.

 

Nya datum som går att boka för heldagsclinic.

30 september (fullt med ryttare, endast fotfolk kan anmäla sig)

14 oktober (platser kvar)

4 november (fullt med ryttare, endast fotfolk kan anmäla sig)

11 november (platser kvar)

 

Vid eventuellt halt väglag och det inte går att köra, ställs kursen in. Annars bindande anmälan.

 

Tryck här för att gå direkt till bokning. Här kan du också få mer info om upplägget m.m.

Välkommen alla!