Detta är ett blogginlägg

Förstår inte varför jag har sån otur varje gång det ska filmas med mina hästar, alltid är det nått som går fel och denna gången blev det tydligen ingen film alls på rullen. Hmm.. jag fastnar nog helt enkelt inte. Jaja nån gång ska vi väl få till det, den som väntar på något gott..  en som väntat på något gott är Setanos nya fodervärd. Nu har han åkt efter några månader hos mig med behandling och träning. Vilka framsteg han gjort, det är helt fantastiskt! Han har blivit så mjuk och fin  trots alla sina skador och extrema stelheter,  så jag tror det är en tidsfråga innan vi får se detta ekipage på tävlingsbanan om de bara vill. En otroligt lättlärd häst och han ville aldrig sluta, särskilt när vi var ute i skogen, öronen var alltid spetsade framåt. Det känns extra bra att också hitta en lika fin fodervärd som kommer att ta väl hand om honom. Så all lycka till er båda från mig!