Detta är ett blogginlägg

Försöker landa efter en ny härlig kurs i KS som avverkats i Trädet ovanför Ulricehamn och utöver all info som försökt tryckas in på skärmen, så har också skratt musklerna tränats vilket är trevligt. Det är en väldigt rofylld kursgård med både frukost, lunch och middag serverat varje dag, i sannerligen nyttig anda. Riktig lyx är vad det är och nu ska man försöka återgå till rutinerna hemma igen. Ska "bara" tvätta, vattna, mocka, träna, jobba,  laga mat... ja ska vila lite också, för det behövs när man pumpats med info och behandlingar från morgon till tok(!) sena kvällar. Idag är det dags för nästa botulism vaccination dos, ja jag tar inga risker eftersom jag är tvingad att använda hösilage för min hästs lungors skull. Pest eller kolera? Hmm ja de får bli ett annat inlägg. Nu ska jag verka hovar  och sen blir det lite mera jobb. Over and out.