Detta är ett blogginlägg

Vi lever under högt tryck i samhället och påverkas av massa olika intryck dagligen, allt möjligt från media, på jobbet, i affären osv. Långvarig stress kan ge utbrändhet, depression, negativa tankar för att bara nämna lite. Vad en person upplever som stress är kanske ingenting för en annan människa. Positiv stress är bra för oss men definitivt inte negativ stress. Om vi istället stannar upp och börja leva NU och inte när vi ska gå i pension. För varför skjuta upp välmående när vi kan må bra här och nu. Många tror att det tar energi från oss, att det är ansträngande att vara närvarande.  Men det är ju absolut tvärt om, det GER massor av energi OCH välmående! Saker utförs också snabbare om du inte är stressad. Kom också ihåg att om Du mår bra, så mår personerna i din omgivning bra.  Det är tyvärr så att vi är så vana att vara i stress att det är lite skrämmande att gå in i en annan roll. För vad ska hända, ja det värsta som kan hända är att du mår bättre och det är ju lite läskigt.. eller.. Det här inte en omöjlighet eller en klyscha som bara ska låta bra i dina öron utan det är faktiskt så att alla kan börja uppleva detta.

Så, vill du uppleva en annan sida hos dig själv och känna mer harmoni  med din häst och inte bara med din häst, utan även i vardagen. Minska stress och vara mer närvarande? Gå in på länken här och läs mer.  Kursen är den 20 januari. Välkommen!