Detta är ett blogginlägg

Nu är jag återförsäljare till AME-produkter.

Mineralerna Biopromin och fodertillskotten är det jag i första hand kommer att ta hem. Så hör av dig till mig innan så jag vet hur mycket jag ska beställa. Du slipper frakten och ska du ändå ha behandling eller träna så får du det hemkört!  

Gå in på länken här och läs gärna vad som finns att tillgå, samt priser. Jag kommer att göra en beställning i januari. Så det är bra om jag vet hur många som behöver då.

 

Jag skulle aldrig börja sälja ett foder om jag inte trodde på det. Jag har provat många olika mineraler och det är rysligt stor skillnad på vad som finns i säcken. Biopromin är helt sammansatt av örter och det är uppbyggt för att främja hela hästen, invärtes som utvärtes, och inte bara företagets plånbok, som  många foderleverantörer idag gör. Tillverkare använder många gånger sämre råvaror som kunden inte har en aning om och som i slutänden missgynnar hästen. Så fyller man ut med onödiga produkter för att det ska  smaka gott. Precis som med socker eller E621, smakförstärkaren i vår egna mat! Man lurar hjärnan, men inte kroppen. 

 

Mineralerna Biopromins positiva effekter är:

– Aktiverar syreupptaget

– Bryter ned mjölksyran

– Starkare skelett - leder - muskler - senor

– Bättre hovkvalitet

– Stimulerar matsmältningen

– Mindre fodergallor

– Snabbare återhämtning

– Finare hårrem

_Förbättrar hormonbalansen.

 

Välkommen med din beställning!