Detta är ett blogginlägg

Summering från visningen igår i Växjö.

Min baktanke var att påvisa att det går att få tillbaka många hästar i träning igen om man kanske börjar titta med lite andra ögon på vad du egentligen har för häst. Jag hade med mig min äldsta häst, som jag själv under många år har letat mig fram till en väg, som passar just för den hästen. Han är en fantastisk häst som jag är väldigt tacksam över att jag har, för det är han som varit min ledstjärna fram till den jag är idag.

Igår var han lite stressad över den nya situationen med musik och  att han hörde min röst överallt, eftersom det var första gången jag använde mitt nya trådlösa kommunikations system. Så han visade sig inte från sin bästa sida. Men vi gjorde det bästa av situationen och jag tror han gav publiken insikt i många saker ändå. Lite bilder från dagen kommer att läggas i bildgalleriet.