Detta är ett blogginlägg

Efter en extremt hektisk vecka, ska jag idag ta det lite lugnare och bara mysa med mina egna hästar. Ut på en lång härlig tur allihopa och fräsa loss i snön, det ska bli skönt.

Nu har jag fått hem första laddningen Biopromin och har redan börjat portionera ut till dem som beställt. Nu har jag också ett litet förråd hemma för den som inte beställt. Så bara hör av dig om du vill prova mineralerna.

Första grundkursen som hölls i söndags flöt på väldigt bra, med godaste hemlagade mat ifrån min eminenta mor (som jag nog får anlita på alla mina kurser framöver) och med  trevliga kursdeltagare, nya som gamla elever. Som alltid granskar jag mig själv i mitt utförande för att göra en ännu bättre kurs nästa gång. Eftersom det var första kursen just i detta ämnet och man inte vet exakt hur saker kommer att flyta eller bli under dagen så hade jag ett lägre pris. Så nästa kurskostnad blir något högre. Nytt datum är den 24 mars, välkommen att boka/läsa mer här.

Jag har även fått flertalet förfrågningar om ny visning och jag kommer att sätta upp ett nytt datum, jag väntar bara på att vädret ska bli lite bättre. Så att jag antingen kan köra till något ridhus runt växjö eller att kunna ha det hemma i paddocken.