Detta är ett blogginlägg

Sitter framför en sprakande brasa och värmer mig med en kopp rykande gott the, med datorn i knäet och melodfestivalen i bakgrunden. Efter en dag för min egen del, ja nu har jag varit på kurs igen. Fast denna gång i Hörby och för Eddy Blom. En omtalad person som inte alltid har varit helt omtyckt av alla men han har stått på sig genom åren. Med sin helhetsblick med mycket tänk ifrån öst, precis som jag själv, har han fått mycket av både ris och ros. Ris för att vi i väst många gånger är trångsynta, avundsjuka och lever med skygglappar på. Ros för alla som han behandlat med framgång. Jag känner igen mig själv lite, det är svårt att introducera "nya" saker för människor som inte vet  nått annat än det traditionella tänkandet, "nya" saker som är flera tusen år gamla egentligen och helt naturliga. För min del var det viktigaste från denna dagen, allt han berättade om mineralerna och fodertillskotten (vilka jag är återförsäljare till) som han själv har satt ihop under åren.  Precis som jag påpekat innan så kan hästarna inte ta upp de syntetiska-, kalkstensmjöl-, fabrikstillverkade mineralerna som de bör. De tar upp mellan 7-10% av det och mina vänner,.. det är jättedyrt om du tänker lite långsiktigt. Du kanske tycker att Bioprominet är dyrt men om du jämför med hur de tar upp det i tarmen och hur länge det varar och vilka resultat det ger, så nooope!!!

Ja, nu ska jag putta in några pinnar till i brasan och rikta näsan upp mot sängen för imorgon väntar en ny härlig dag med alla goa elever som ska träna.  Suss gott!