Detta är ett blogginlägg

Jag måste säga att jag har det bästa tänkbara jobbet som just jag, kan ha. Som oftast är människor glada och välvilligt inställda till sina djur. Att få möta andra människor som ibland gett upp hoppet om sina djur och sedan få det att vända, är gudomligt!

När jag jobbar så ser jag hur det successivt växer fram ett nytt ekipage. Ibland genom att behandla, ibland genom träning och det roligaste av allt,.. genom både behandling och träning. För då har man den bästa verlighetsbilden av ekipaget. 

Det man ska tänka på som ryttare/ägare, är att det tar tid att förändra. Låt det ta tid!! Det handlar om utveckling, både hos dig och hästen. Det tar tid att ändra på en kropp som varit i någon form av obalans. Det tar tid att ändra på en träningsform (både ryttare och häst) som inte varit helt optimal. Ibland är inte kroppen och knoppen i fas och det kan kännas frustrerande, särskilt om hjärnan ligger före kroppen och vill mer än den klarar, just för stunden. Det bästa du kan göra då, är att "luta dig tillbaka" och bara låt saker ske i den takt det ska och acceptera det. Finns ingen annan i världen du behöver stressa igenom ett moment för. Vi får ofta en häst till oss utav en mening. Vi ska helt enkelt lära oss nånting av den.

 

Nya bilder finns på startsidan och det ligger givetvis även under fliken info/bilder. Det är bilder på hur det kan se ut under en behandling. Efter grundlig genomgång av hästen, så används kinesisk akupunktur, infra rött ljus och kranial sakral terapi.