Detta är ett blogginlägg

Som "nybörjar" groom på Vedemaritten i Hässleholm, tillägnade jag lördagen med att hjälpa mitt duktiga sponsorekipage Emma Persson och Argentina. Det var första tävlingen för i år, ja inte för Emma men för hästen och man kan väl säga att det var en så kallad "igångjoggningstävling"  för ekipaget, i ett vad jag kallar, raskt tempo(!) på 5 mil. En liten check inför säsongen då det ska avverkas 16-mils tävlingar i bland annat Tyskland, för att sedan va med i både VM och EM.

Det är riktigt roligt att titta in i alla de olika grenarna som faktiskt finns för ryttare/kusk och häst, man vidgar synfältet lite och blir mer ödmjuk inför vad andra gör med sina djur och som vanligt när man har högpresterande hästar, är det viktigt att allting är tip top, annars fallerar korthuset ganska snabbt. 

Jag tror inte jag kan sponsra något bättre ekipage faktiskt, Emma har en helhetssyn som många missar och att vara nogrann med alla detaljer lönar sig i längden för friska, hållbara hästar.  Jag säger bara, ni andra som är uttagna till landslaget i distans, Watch out!

Se fler bilder från dagen i bildgalleriet, som jag så fort jag kan kommer att lägga ut.