Detta är ett blogginlägg

Har varit full rulle på schemat sista tiden men här kommer lite nytt och lite som hänt. Har lagt rätt mycket krut på förberedelse inför akupressurkursen jag ska ha nästa vecka i Örkelljunga. Det är bra mycket mer mer tid än vad man tror som man behöver lägga i bara administrativt arbete men det ska bli  roligt (nu när allt äntligen är klart) och intensivt både för mig och för deltagarna. Kommer nog behöva lägga tungan på semester efter det för att veckan därpå ha sommarkurs, då det också blir rätt intensivt för deltagarna med förhoppningsvis lite bad i sjön mellan akterna. 
Var häromdagen på en föreläsning för en dressyrdomare som dömer upp till Grand Prix nivå. Mycket intressant och bra måste jag säga och det var en bestämd dam som föreläste men ändå ödmjuk inför ryttarekipagen som hon dömer för. Har alltid frågat mig vad domarna tittar efter på tävlingarna, då inte många tränare vet svaret tyvärr. Väntar med spänning på nästa del av denna föreläsning som går i juli. 
Jag var i Stockholm på träning för en portugisisk klassisk ryttare för nån vecka sen, vilket jag inte var lika förtjust över. Det första jag ser när jag kliver in på läktaren, lite lätt förväntansfull då jag inte sett denna person i aktion tidigare, är hur man piskar upp en häst som inte förstår ett dugg av vad meningen var med detta. Så mungiporna gled snabbt och säkert ner till knäna på direkten. Sen fick man se prov på hur man bäst gör dragkamp ett helt träningspass i hästens mun. Som sagt inte lika nöjd över denna dag men som alltid måste man ta med sig något positivt hem och det var riktigt trevligt att se tränarens mjuka följsamma sits då denne satt till häst och lite nya övningar att träna på för egen och för andras del. 
Jag väntar med spänning på en sitsträningsmaskin, som ska landa här under juli förhoppningsvis. Då blir det åka av vill jag lova, skämt åsido, men det kommer att bli träningstillfällen med fokus på sitsen. Datum till det kommer.
Hoppas att alla njuter av den fina vår och försommaren vi har haft och att det blir en behaglig fortsättning på sommaren. Så jag tar tillfället i akt att önska en Glad Midsommar till dig! 
På återhörande!