Detta är ett blogginlägg

Påbörjan av piaff med hängande tygel. Påbörjan av piaff med hängande tygel.

Sommarkursen bjöd på det mesta. Jisses, vad det kan hända mycket på 3 dagar. Alla tog stormsteg framåt både hästar och ryttare. Jag är så nöjd! Inte svensk att säga det men jag brukar inte göra som alla andra =) Upplägget var perfekt och maten var ett ämne i sig. På bilden kan ni se hur vi påbörjade en piaff (observera den hängande tygeln) med Annette och Setano, en bra början, hästen tar i lite för mycket men den är verligen redo för det, lite finslipning till så kommer den att sitta som en smäck. Denna häst har inte många trott på men efter lite behandling och rätt träning så är han tillbaka igen efter  diverse skador, pålagringar osv. Det ni!!! 

Nästa år kommer det bli både vuxen och ungdomsläger/kurs. Så håll utkik om du vill va med nästa år.