Detta är ett blogginlägg

Aaaah förkovring är toppen! Efter att ha varit i Stockholm på Anja Berans kurs är jag mer än nöjd! Skönt med människor som förstår vidden av att inte bara behandla en häst utan också träna den i en rätt anpassad form som bygger upp den och inte bryter ner den. Vi bestämde också att jag ska åka ner till Anja i Tyskland i januari och intensivträna några veckor, ska bli riktigt najs!
Det är bara så att det handlar om en helhet och det funkar inte att dutta lite här och dutta lite där för då kommer problemen tillbaka mer eller mindre snabbt.
Behandlar jag en häst vill jag att ägaren också ser att sadeln passar, fodret är anpassat, bra mineraler, hovarna sköts korrekt, tänderna raspas, träning inleds på rätt sätt och att ryttaren är medveten om sin sits och hur vi påverkar den med det. Anja tar emot precis som jag, hästar som har blivit utdömda och veterinärer hittar inga fel. Hon har ett team som korrigerar hästarna i kroppen och själv rider hon de tillbaka till en hållbar häst och skickar sedan hem hästen till ägaren. 
Där brister väldigt många, dvs att förstå helheten. Istället fortsätter vi dutta och dutta och dutta, står kvar på samma ställe, år efter år. Vill du få en hållbar häst?? Duttar du eller ska vi kolla på helheten?? Hör av dig till mig, antingen via hemsidan eller telefon 0705477967. Välkommen!