Detta är ett blogginlägg

Nu är det mycket på gång!
Senaste nytt är att du kan boka lektion för mig i ridhuset i Bockatorp (Älmhult) den 15 september, för att se intresset och förhoppningsvis få stående bokningar varannan vecka. Så passa på nu när tillfället ges! Kan du inte just det datumet så säg till det när du anmäler ditt intresse, för att kunna va med under hösten. Du anmäler dig via ridklubben www.alirk.se

I nästa nummer av Hästfocus kommer jag att vara med i ett 9 sidor (!) långt reportage som är gjort av underbara Marianne Greip. Ska bli sååå spännande att se och läsa, så håll ögonen öppna när nästa nummer kommer ut.

Plats finns kvar på sitsträningskursen i Älmhult/Millebygden den 1 september, då du OCH din häst medverkar hela dagen, vi tar hjälp av en sitsträningsmaskin för bästa resultat. Läs mer här


Välkommen!!!