Detta är ett blogginlägg

Sits träningskursen blev en succe! Vilka resultat på ryttarnas sitsar det blev! Så snart kommer nya datum för detta ändamål. Vill du också få en mjukare och mer följsam sits, håll ögonen öppna, flera förfrågningar finns redan så först till kvarn. Inga förkunskaper krävs.

Sponsorekipaget gör  det igen: Det blev ett silver på DM i Skövde! Trots hård konkurens så står de på prispallen. Stort grattis Emma Persson och Argentina.

Goa lilla welsh coben "Sessan" (sockersöta svarta lilla prinsessan borde va hennes namn =) ) som har varit hos mig i några veckor, har gjort stora framsteg i rehabiliteringen. En häst som veterinärer har gett upp hoppet på och dömt ut men som med bla behandling och rätt träning nu är på fötterna igen. Sessan åker tillbaka till sin kärleks-insikts-tålamodsfulla ägare i helgen igen för att bara fortsätta bli bättre tillsammans. Rätt ryttare till rätt häst gör det möjligt! 
Har du en häst som är utdömd, tveka inte att höra av dig!

Nästa vecka innebär nya härliga tag med bla intensiv träning med dressyrelev som stannar i 2 veckor. Looking forward to it!