Detta är ett blogginlägg

Erbjudande!

Till dig som har en häst som du står och stampar med och inte kan komma igång och träna med på grund av olika saker. Utdömd eller övrigt, det spelar ingen roll.
Du kan nu ställa din häst hos mig en liten tid. Jag hjälper dig med behandlingar och träningar så att du får tillbaka en häst som är ridbar igen. Jag har hjälpt väldigt många hästägare med sina hästar och vill även hjälpa dig. 
Jag ser ofta hästar som jag behandlar och där träning behövs för att komma tillbaka men då ägaren inte helt behärskar detta. Då är det bättre att man tar hjälp, istället för att stånga sig själv blodig och fortfarande inte få igång sin häst. För det är så att det hjälper inte bara att behandla en åkomma, den måste tränas individanpassat. 

Hos mig får hästen gå på lösdrift eller i box, beroende på vilket just den hästen behöver.
Den får behandlingar, träningar, grovfoder, kraftfoder, mineraler, fodertillskott vid behov (tex för mage, njurar osv), saltsten, daglig tillsyn och omvårdnad i ett och samma pris. Hör av dig för prisuppgift.

Varmt välkommen alla!