Detta är ett blogginlägg

Det går inte att beskriva lyckan när man återigen får fram ett ekipage, där det klickar mellan häst och ryttare, insikter som trillar in, blockeringar som släpper och det i slutändan bara är en starkt lysande glädjebubbla runt omkring de, där allt klickar. Det är så vackert och fulländat. Man blir varm i hjärtat!
Nu kommer nästa häst och utmaning för intensivträning, det är en lika spännande resa varje gång. 
I veckan som var, avlöpte nästa steg i optimera din tävlingsritt, denna gång LA-klasser. Jag rattade ner 2st A4 sidor i vad som domaren tittar på. Som alltid är Britt Hammar grand prix domare en skicklig och skön att lyssna på. 
Även behandlingsmässigt hände spännande grejer. En häst med senskada hade läkt på 2 behandlingar. Veterinären tyckte knappt det var lönt att behandla utan tyckte den skulle gå vidare till "grönare beten" Men nu ska ägaren istället sätta igång försiktigt med tömkörning. Så det kan gå ;)