Detta är ett blogginlägg

Äntligen höst! En av favorit årstiderna för min del. Det enda varkens jag eller hästarna gillar så är det de rackarn`s älglopporna. Men det går fort i skogen, för vem uppskattar när det krallar för fullt ändalykten på de stackars hästarna. Ja vildsvinen är ju inte heller för roliga, när de höst efter höst kommer och bökar upp alla åkrarna... suck!
Nu är jag äntligen klar med alla KS kurserna för häst, bara proven som kvarstår. Sista kursen handlade om embryologi, reproduktionsorgan m.m. och som vanligt var det väldigt givande. Denna kursen känns som vi skulle börjat med istället för slutat med. För det var så otroligt grundläggande och det jag verkligen saknat vägen igenom utbildningen de här åren. Men men nu har jag det och det är bara att fortsätta utvecklingen. 
Senaste föreläsningen med Britt Hammar grand prix domare, var också som vanligt intressant och läraktig. I detalj går hon igenom allt som domarna tittar på under en tävlingsritt. Nu har vi klarat av de lätta programen. Nästa gång är det uppsutten visning av LA program och bedömningen ger hon till publiken samtidigt som ryttaren rider. Ser jag fram emot.
En föreläsning jag missade var sadelprovningen i Trollhättan tyvärr. Men så är det när kroppen behöver vila och ligger i strejk. Hade det varit närmre hade den kanske kunnat överväga.. men nej inte 3 timmar i bil enkel resa när man inte är frisk. 
Något jag är rätt nöjd över så är det mitt nya "koncept" som jag länge viljat göra, så är det att ta emot hästar hemma för att få igång hästar och ryttare igen, oavsett status innan. Det är skitkul, utmanande och ja.. jag finner inte ord! Det bästa jag nånsin gjort. Att ta in en häst, göra totalbedöming med bland annat träning, behandling och sedan plocka in ägaren och få de att dansa tillsammans i slutändan. Det skänker mig glädje! Allt(!) ingår till ett och samma pris, hör av dig om du vill göra samma sak eller få mer info.