Detta är ett blogginlägg

Gott Nytt År allihopa!

Jag börjar året med att delge några länkar som har fantastisk bäring för alla och givetvis för dig och din häst.

https://www.youtube.com/watch?v=kMNaPmmuHCs&feature=youtube_gdata_player

http://youtu.be/pr0QpwNSaVo


Lyssna på vetenskapsmannen Gregg Braden som har öppnat ögonen och förstått att det handlar inte bara om vetenskap utan om en helhet, dvs vetenskap tillsammans med den spirituella sidan. Vi i västvärlden är tyvärr låååångt efter i den förståelsen men om du tar dig tid att begrunda dessa länkar så kan du få en inblick i den självläkande världen och kanske börja din egen utveckling. Ge dig själv den investeringen. Den är helt gratis! Förstår du inte filmen, se den igen tills du förstår den. Om du tränar för mig, är detta saker som jag väver in  successivt, för det är samma sak med hästar, det handlar inte bara om teknik, det handlar också om känsla, det är då du dansar med din häst, det är då allt flyter. Vill du få den känslan? Välkommen att höra av dig!