Två dagar avverkade...

Wow vilken resa! En vecka hos Anja Beran med fantastiskt trevliga, öppna människor från hela världen. Jag har skapat många nya kontakter med många intressanta människor. Vi började gårdagen med arbete med den unga hästen och avslutade med sitsen och dess inverkan. Idag har vi gått igenom sidvärtsrörelser och arbete vid hand och långa tyglar.

Vi har också lyckats ta oss till en hästsportsaffär trots trötthet så glider vi nog alla runt på rosa moln av lycka. Allt detta i en underbar miljö. Det känns som jag bor på en alptopp då jag har utsikt som heter duga och en nerförsbacke som är som bergochdalbana i lutning. Husen ser precis ut som på bilder, om inte ännu vackrare i verkligheten. Till detta får vi dessutom god mat.

Hade det inte varit så svårt att ladda upp filmer på facebook och instagram så skulle jag gjort det men telefonen strejkar...

Men för den nyfikne kommer jag ladda upp när jag kommer hem.