Detta är ett blogginlägg

Gott Nytt År alla!!

Ja..nej...det är inte en bild från denna vintern, så mycket snö har jag inte haft än men jag misstänker det kommer för er som suktar efter det, jag är inte en av den skaran... =)
Mmh.. då var det nytt år igen, för mig var förra året ett händelserikt år på många fronter och detta året kommer inte bli sämre. För min egen del har jag bokat upp mig på flera events under året redan. Jag fortsätter djupdykningen i den klassiska riktningen med Anja Beran, Manuel Jorge de Oliveira och tänker ta tag i working equitationbiten också som jag påbörjade för ett antal år sen. Så.. jag har satt upp mig på listan med Pedro Torres. Så min kära häst, det blir lite bilturer ihop framöver!! Något som jag inte lovar men kanske kommer att hända,.. eventuellt tar jag upp tävlandet igen, om alla bitar faller på plats och det finns tid över. 

För dig har jag flertalet saker att välja på 2015!!   (och mer kommer)

Du kan boka fasta träningstider i ridhus i, 
Alvesta, Blädinge måndagar jämna veckor
Halmstad, Skedala fredagar
Södra Åreda, Växjö lördagar jämna veckor
Tegnaby, Växjö lördagar ojämna veckor
Älmhult varannan söndag (bokas via ridklubben www.alirk.se)
Ingelstad, Risinge mfl.

Du kan givetvis boka enstaka lektioner hemma hos dig eller i annat ridhus också!!!

Programträning för Catrin Henriksson den 25 januari i Södra Åreda, Växjö

Hästbehandlingar bokar du som vanligt vid behov.

Anmäl ditt intresse snarast för att inte bli utan plats, välkommen!!