Detta är ett blogginlägg

VÅR DEKORATIONEN FRAMTAGEN! VÅR DEKORATIONEN FRAMTAGEN!
Våren är i antågande, äntligen!!
Hästarnas känslor svallar och vinterpälsen faller sakteliga av.
Zorro har plockat fram vårkatalogen och hans svans pryder bilden bredvid... ;)

Har många rehabhästar nu och jag har nog träffat på en av de svåraste nötter att knäcka, inte fysiskt men psykiskt. Men eftersom det hänger ihop så kan man inte åtgärda det ena utan att åtgärda det andra också. Hade hästen bara haft fysiska åkommor så hade den idag varit klar och hemma men inte nu... för det värsta är att när själen är trasig, så går det inte så fort att laga den, det tar otroligt lång tid och det är ingen lätt uppgift när man har en tidspress men skam den som ger sig, fortsättning följer.

Härom veckan på en träning fick jag se en av mina elever gör en av de finaste travökningar jag sett på lääänge, jag får ståpäls bara jag tänker på det, benparen var i perfekt synk och lyftes lika högt fram som bak, det var i uppförsbacke och nosen placerad perfekt där den skulle... iiihh vad bra det var!! Linn Andersson och Watch Out stod för den bravuren!

Annette, Setano (ett av mina duktiga dressyrekipage) och jag var och gjorde en liten uppvisning på en anläggning som skulle nyinviga sitt ridhus för nån vecka sen, Kalvefalls heter det, jättemysigt ställe! Inkastade i sista sekunden i programmet, så gjorde vi vårt bästa för att publiken skulle få se lite hur klassisk ridkonst kan fungera. Det slog väl ut och det blev fortsatt intresse för kurser framöver, trevligt! 

Lite ändringar är gjorda i veckoschemat framöver.
Älmhults träningarna är flyttade till onsdagar varannan vecka.
Tegnaby träningarna kommer inte va på lördagar ojämna veckor längre utan placeras mitt i veckan eller i andra ridhus/ridbanor
Varannan vecka är jag också på torsdagar i Växjö.

Var vänlig och boka i tid då jag börjar få tjockt i kalendern...