Detta är ett blogginlägg

Det var en trött Zorro som kom hem ifrån kursen i veckan. Han är väl värd lite semester. Jag är så stolt över honom. Stått i 8 timmar enkel resa. Som jag rastade mitt under resan både på dit och hemvägen, längs med hårt trafikerade vägar, bara går ut och käkar och promenerar med mig för att sen bara gå på igen. För den som vet hur svår han varit med lastning tidigare vet att detta inte kommit av sig självt. För att sen dessutom prestera under kursdagarna också. Givetvis lyckades han även charma denna publikskara, med sitt sätt att vara.. =) Den här gången var det inte träning för Anja Beran, det blir till augusti,  utan nu var det Bea Borelle, som är ifrån Philippe Karls skola,  (skolan heter Ecole de Légératé för den nyfikne). Har fått ytterligare en vinkel på denna ridkonst, vilket ger ännu fler verktyg i lådan. Jag blir också ännu mer motiverad till varför denna ridkonst är bra för hästarna. Det är bara för hästens skull och det är en form hästen kan gå i som inte skadar den, för ja det är många som utan att veta om det, skadar sina hästar mer eller mindre med sitt sätt att rida. Vill du veta mer om detta, hör av dig.
Nya bekantskaper blev det med såklart! Har skrattat mycket dessa dagarna och ålder är verkligen bara en siffra då jag bodde ihop med ett par damer i den högre arbestföra åldern. Det var bättre än komedifilm! Dessutom med göteborgsdialekt som bara gjorde det hela bättre. 

Har ju glömt att gå ut med datumen till sommar kurserna! Shame on me! Det har dock legat under fliken sommarkurs men jag har inte annonserat ut det förräns nu. Har tänkt lite annat upplägg detta året, både för de som har tränat ett tag som jag tänkte 2 dagars till, med intensiv träning 4 pass. Sen till de som inte har tränat så mycket för mig eller aldrig, 3 dagars kurs. Då ingår endel teori också. Läs mer här 

En liten hint om bokningar framöver...
Vill du vara säker på att kunna träna regelbundet, hör av dig för en fast tid eller var ute i god tid för att boka då det är mycket i kalendern!
Välkommen!