Detta är ett blogginlägg

Nu är det mycket spännande framöver!
Kan knappt bärga mig! Har ett tag kollat runt på lite olika utbildninger inom min nördiga klassiska ridkonstådra och har äntligen hittat en som jag tror jag kommer bli vääldigt nöjd med. Det är en utbildning för Marijke de Jong, Straightness Training, som helt följer det jag håller på med. Jag föll pladask. Det är otroligt mycket och bra information som fullständigt öses över mig dagligen. Detaljer som jag känt och sökt, som bekräftas och som trillar in. När man jobbar från marken, longering, vid hand, frihet och ridning,... i hur man gör hästen rak och blir en atlet. Givetvis spelar ryttarens sits roll också men hästar precis som hundar, människor osv är vi/de normalt mer eller mindre sneda i sin natur och ska vi sitta på hästarna och använda de utan att de går sönder titt som tätt, så bör man jobba för att eftersträva att den ska bli rak. Nu misstolkas ju detta många ggr i den vanliga dressyrvärlden tyvärr på lite olika sätt... :/
Inte nog med detta så är jag anmäld till en utbildning i Irisdiagnostik, ska också bli roligt! Ännu en gren som gör att jag kan precisera hästarnas problem ännu mer (framförallt invärtes) och behandla därefter. 
För övrigt så sitter jag med sommarkurserna och försöker knåpa ihop bra grupper, är inte lätt då det är spridda skurar av elever över länet. Men det ska nog bli bra till slut. Har du funderat på att va med på en kurs så är det hög tid att höra av dig.
Jag har även löst tävlingslicens för mig och pojkarna så nu finns väl ingen återvändo.. ehh, får se om jag tycker det är roligt, har ju ingen jättetävlingsådra dessvärre..
För dig som undrar vart nyhetsbreven tagit vägen (som kommit via mail), så har jag slutat med det, ja det är länge sedan, har glömt gå ut med informationen...uuups... och kommer nu bara sprida information via hemsidan, bloggen och framförallt Facebook och Instagram. Så om du vill kunna ha koll på när det finns tider ledigt eller nyheter som kommer osv, lägg till mig på Facebook Camilla Lundquist Horseunity eller via Instagram Horseunity. 
Välkommen att höra av dig! Ha en bra dag i solen!