Detta är ett blogginlägg

Vilken underbar sommar vi begåvats med! Den har helt fallit i mitt tycke =) Lagom varmt så man kan fylla dagarna med hur mycket som helst och inte så mycket insekter... än i allafall. Så toppen för hästarna också.
Ska erkänna att det är lite svårt att gå in och sätta sig framför datorn och studera min nya utbildning, som för övrigt bara fortsätter att leverera. Men det är så roligt så man vill ju samtidigt bara fortsätta och insupa mer och mer. 
Har ju Anja kursen i sikte nu också och laddar inför den med båda hästarna denna gången. Ska bli spännande!

Kommer nu börja sälja ett foder som heter Primero Total. (www.eqvital.se) Har funderat på det länge men nu har jag äntligen fått tummarna ur. 
Detta är på grund av att i de fall som grovfodret inte räcker till så ger man detta. Det är baserat på protein och fett. Så ingen säd eller socker! Det finns bara ett foder, vilket jag tycker är sunt, för i min värld ska man inte trycka i alla kraftfoder utan BARA ett fåtal gånger då grovfodret inte täcker. Jag tycker det är oseriöst att tillverka femtioelva olika sorter till både fånghästar och kolikhästar och feta ponnys osv bara för att sälja. De ska inte ha annat än grovfoder! Det finns tydlig forskning som visar att elithästar i mycket hård träning kan klara sig på ett välanpassat grovfoder som hö/hösilage, mineraler, vatten, salt. Punkt. Så spara dina pengar, för du gör bara hästen en otjänst och det blir dyrare i den andra änden. 
Fodret är anpassat efter våra jordar. Ska kompletteras med ett bra mineralfoder och fungerar ypperligt ihop med AME produkters mineraler Biopromin och fodertillskott. 


Här kommer en liten förfrågan som du gärna får ge din respons på! Tack på förhand!
Skulle du vilja komma och ta lektion på en redan utbildad häst (inom den klassiska ridkonsten, dvs i dressyr) och få en känsla av hur det ska kännas? 
Ibland sitter man där själv och letar efter olika knappar, känsla, timing och vet inte riktigt hur det ska kännas för den egna hästen är heller inte utbildad.
Hör av dig till mig antingen via kontaktformuläret här nedan, via mail camilla.lundquist@gmail.com eller via telefon 0705477967 för jag har lite planer på detta. Skriv också vad du skulle vilja känna på med den hästen isåfall. 
Tack snälla för din medverkan!

Nu finns det möjlighet att träna eller boka behandling i Värnamo-Ljungby trakten, varannan torsdag, välkommen med din förfrågan!


En liten reminder så här på slutet...
Angående fakturor, skriv
fakturans nummer på din betalning, INGET annat. Jag har ett jääääättejobb med att försöka reda ut vem som har betalat vilken faktura och i vlken ordning. Tack!

Ha en fortsatt skön sommar alla!