Detta är ett blogginlägg

Lite bilder från Anja Berans kurs på Sparreholms slott. Givande som vanligt! Men även lite vemod då det är för sällan hon kommer. Jag försöker varje gång övertala till fler kurser men det är lite trögarbetat hihi.. Anja har ju en hel drös hästar hemma att ta hand om varje dag så jag förstår henne, dock springer tankarna iväg igen om jag borde åka ner till tyskland med hästarna ett tag och bara hårdträna. Det suger i den tarmen vill jag lova... Well, det får framtiden utvisa.
Jag är iallafall sååå glad att jag tog med båda pållarna denna gången, både för att komma vidare på båda men också för att inte slita ut en häst på alla passen samt den långa resan dit och hem. Så det var lite fräschare hästar jag fick med mig hem denna gången. Hapello som inte varit med på träning på länge (då jag prioriterat Zorro för han har behövt mogna) var het på gröten första passet. He was to hot at the beginning sa Anja,.. joo det kan man ju säga!! Kan inte tro att han har 20 år på nacken, samt varit utdömd (men med klassisk ridkonst går han bara bättre och bättre). Men oavsett hur tokiga mina hästar kan vara emellanåt så är  de mina fina älskade hästar och jag är så tacksam och glad att jag har just dem!
Tack även till Annette som följde med och som fotar och håller reda på mig =)
Tack också till bästa stallskötaren Frida som jag alltid kan lita på och som ställer upp och sköter gård och hästar så jag lugnt och tryggt kan åka iväg. You rock!! 
(OBS! För att se bildspelet, gå in på "Läs hela inlägget")

loading...