Detta är ett blogginlägg

Skulle filma mig och Zorro häromdagen för att skicka in till utbildningen.... blev inte riktigt som jag hade tänkt.. Zorro tyckte visst något heeelt annat.. så det blev bus och liberty istället. So what, får filma en annan dag istället. Var tvungen att lägga in några av fotona här, tog inte med de där extravaganta jubelhoppen som han är expert på för då hade ni nog undrat vad det var för djur på bilden hihi..

Vilken höst vi haft! Torrt och varmt och fullständigt sprakande färger på träden. Man blir lika färgglad på insidan. Älskar höst!
Den har varit minst sagt fullspäckad.. har nyss avslutat grundkursen i Irisdiagnostik med ljuvliga människor (varav en av deltagarna var 76 år och sprudlande pigg, som gärna delade med sig av sina erfarenheter och kunskaper) och jag ser fram emot nästa kurs som inriktar sig helt på djur. Det har även varit andra utbildningar som tex en om hovar. Då vi gick igenom hur akupunturmeridianerna går ner i hoven (under hoven) och hur vi ser obalanser i de olika zonerna som givetvis återspeglas i hela kroppen och vice versa. Hur man kan åtgärda detta och bland annat även hur man kollar efter hur tåsträckaren visar om hoven är snedverkad eller ej. Jag har tidigare gått hovverkningskurs enligt SANHCP och detta var ett väldigt bra komplement. Jag har också varit på föreläsning för Craig Stevens på Sparreholm slott, det handlade om den klassiska ridkonstens historia från begynnelsen till nu. En fullspäckad dag och vi alla ville bara få veta mer och vi väntar med spänning på nästa föreläsning då Craig är otroligt kunnig man och väl påläst inom området och har en bra berättarförmåga. 
Har även hunnit trycka in en sitskurs, som ni även kommer att kunna läsa om snart i tidningen "Hästfocus", då goa Marianne Greip gjorde reportage. Det kommer även ett annat reportage i höst/vinter i tidningen "Islandshästen". Som givetvis handlar om Islandshästen och där Anna och Salmur, ett väl sammansvetsat ekipage ställde upp på intervju. 
Ny info!! 
*Nästa år kommer jag påbörja en homeopatutbildning på djur, ser fram emot detta!
*Under hösten/vintern höjs priset på behandlingar, det kommer att kosta 800kr/behandling.
*OBS!
Har haft högt tryck på både rehabhästar och nya och gamla kunder för både behandling och träning, samtidigt med två utbildningar och renovering, så om jag är sen på att svara eller rent av missar att svara, vänligen påminn mig gärna. Även om jag vill komma ihåg allt så rymms inte allt på skärmen innanför pannbenet, då det är många frågor som dimper ner varje dag. Tack!!