Detta är ett blogginlägg

Gott Nytt År!!!!
Hoppas du har haft en lika fin jul och nyår som jag. En summering av förra året måste ju alltid göras och det kommer här.. Ett mentalt år för många, det öppnades nya dörrar för de flesta, både kunder och nära och kära och mig själv. Antingens hoppade man på tåget eller backade man ur, beroende på om man vågade ta steget som erbjöds eller ej. För de som vågade ta steget ut och utveckla sig själva, har det hänt väldigt mycket fint för. Både tillsammans med sin häst och för sin egen del. För de som inte vågade stod många gånger rädsla i vägen. Rädsla är en otroligt stark känsla som kan förstöra såå mycket. Den kan yttra sig i olika former och stå i vägen i så många olika situationer. Det kan va allt ifrån att inte våga rida ut på sin egna häst till att va kvar i ett nerbrytande förhållande. Men det är fortfarande "bara" en känsla och du kan styra över den och dina tankar. Men det kräver lite ansträngning, insikt och mod. Det är dock aldrig försent att göra en förändring! Vi som har förmånen att ha hästar.. ja de trycker alltid på våra ömma tår tills vi inte kan göra annat än att se vad vi behöver åtgärda. 
Detta året måste jag verkligen ta mig en funderare på ett ridhusbygge. Ja stallet är ju under uppbyggnad så smått redan för att kunna ta fler hästar och slippa långa köer. På bilderna nedan kan ni se den nya sadelkammaren. (gå in på se hela inlägget)Det var det gamla utedasset som fick en ny uppgift. Som jag har gjort i princip helt själv.. lite stolt är jag faktiskt =) Första bilden är det gamla skalet kvar och där jag reglat upp det nya golvet. Bild till höger är det klart! Som det blir lås och larm på också! 
Förra året var en hel del utbildningar och kurser avverkade. Man kan verkligen lära livet ut! Underbart! Sista kursen gick jag i november. Det var först och främst en foderkurs. Som ni vet så säljer jag ett foder som heter Primero Total, numera heter det bara Total. Vi fick en genomgång av det intestinala systemet och hur olika foder påverkar i hästarnas mage och tarm. Nyttigt att damma av kunskaperna igen. Vi hade även en föreläsare som heter Andreas Kalderon som håller på med liknande grejer som jag.. Väldigt givande och jag fick vatten på min kvarn igen om sånt som jag redan känt och tyckt och tänkt. Det var också en föreläsare från Verm X, Eva Kalderon. Verm X är ifrån början ett avmaskningsmedel baserat på örter men det får man ju såklart inte benämna det som. Så det säljs som örter som främjar en god mag och tarmhygien. Blev väldigt nyfiken på detta preparat och har redan provat det på flera hästar (som uppvisat parasitproblem trots avmaskning) med gott resultat. Jag kommer själv att använda detta istället för kemisk avmaskning. Kommer att ta in det i mitt sortiment framöver. Mer info kommer om det då.
Nu är det också lite nya priser på Biopromin och Formulamedlen. 
5kg Biopromin 590kr
12kg Biopromin 990kr
Formula medel 800gr.  590 kr. 
Tillverkaren höjde redan förra årsskiftet priset vilket jag inte gjorde.

OBS!! Just nu har jag ett superfint sto som ska säljas! Det kommer snart mer uppdatering, bilder och film om denna skönhet! Håll utkik!! 

Före
Före
Efter
Efter